Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592331902 Márka: Torras

Etui Torras Ostand Pro tok iPhone 16-hoz (Átlátszó)


Cikkszám: X00FX1904 | EAN/Vonalkód: 6970592331902 | Márka: Torras

Etui Torras Ostand Pro tok iPhone 16-hoz (Átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Torras Ostand Pro tok iPhone 16-hoz (Átlátszó)

A TORRAS Ostand Pro egy olyan tok, amely az Ön iPhone 16 készülékére lett tervezve, és páratlan védelmet biztosít. Karc- és sérülésálló anyagokból készült, így hatékonyan védi telefonját a mindennapi veszélyektől. A kamera körüli 2.5 mm-es és a képernyő körüli 1.5 mm-es megemelt élek további védelmet nyújtanak, hogy iPhone-ja biztonságban legyen a karcolásoktól és sérülésektől. Ön így bátran helyezheti telefonját különböző felületekre anélkül, hogy aggódnia kellene, mert tudja, hogy a legérzékenyebb részei megfelelően védettek lesznek.

Nincs több ujjlenyomat
A forradalmi Tora-Smooth technológiát alkalmazva a TORRAS Ostand Pro tok megakadályozza az ujjlenyomatok megjelenését, így a telefonja hátulja mindig sima és tiszta marad. Többé nincsenek zavaró foltok – mostantól iPhone-ja mindig tökéletesen néz ki, bármilyen gyakran is használja azt.

Sokoldalú gyűrű
A TORRAS Ostand Pro tokba épített gyűrű kettős szerepet tölt be. Használhatja kényelmes fogásként, amely biztos tartást nyújt a telefonjának bármilyen helyzetben, minimalizálva a véletlen leejtés kockázatát. Ezen kívül a gyűrű funkcionális állványként is szolgál, amely lehetővé teszi, hogy ideális szögben pozicionálja telefonját videók nézéséhez, videohívásokhoz vagy fényképezéshez. Az 360°-os forgáspont és a precíz mechanizmus minden szögváltást simává és stabillá tesz.

Mágneses rögzítés és gyors töltés
A TORRAS Ostand Pro úgy lett tervezve, hogy kompatibilis legyen a MagSafe kiegészítőkkel, biztosítva az erős és biztonságos rögzítést. A mágneses autós tartókkal és íróasztali kiegészítőkkel való tökéletes illeszkedés garantálja, hogy iPhone-ja a helyén marad, még egyenetlen utakon is. Ezen felül a tok támogatja a gyors és zökkenőmentes vezeték nélküli töltést, így a telefonját anélkül töltheti, hogy ki kellene vennie a tokból.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand Pro
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett