Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592331940 Márka: Torras

Etui Torras Ostand Pro iPhone 16 Plus tok (Átlátszó)


Cikkszám: X00FX1908 | EAN/Vonalkód: 6970592331940 | Márka: Torras

Etui Torras Ostand Pro iPhone 16 Plus tok (Átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Torras Ostand Pro tok iPhone 16 Plus-hoz (Átlátszó)
A TORRAS Ostand Pro egy olyan tok, amelyet kifejezetten az iPhone 16 Plus készülékre terveztek, és páratlan védelmet nyújt. Karcolás- és sérülésálló anyagokból készült, hatékonyan védi telefonját a mindennapi veszélyektől. A 2,5 mm-es kiemelkedések a kamera körül és az 1,5 mm-es kiemelkedések a képernyő körül további védelmet nyújtanak, hogy megóvják iPhone-ját a karcolásoktól és sérülésektől. Így nyugodtan leteheti telefonját különböző felületekre, tudva, hogy a legérzékenyebb részei megfelelően védve vannak.

Nincsenek többé ujjlenyomatok
Az innovatív Tora-Smooth technológiát használva, a TORRAS Ostand Pro tok megakadályozza az ujjlenyomatok képződését, és tisztán tartja telefonja hátulját. Nincs többé bosszantó maszat - mostantól iPhone-ja mindig makulátlannak fog tűnni, bármilyen gyakran is használja.

Multifunkciós gyűrű
A TORRAS Ostand Pro tokba beépített gyűrű kettős szerepet tölt be. Kényelmes fogásként szolgál, amely biztonságosan tartja a telefont bármilyen szituációban, minimalizálva a véletlen leejtés kockázatát. Emellett a gyűrű funkcionális állványként is szolgál, amely lehetővé teszi, hogy a telefont a tökéletes szögbe állítsa videók nézéséhez, videohívásokhoz vagy fényképezéshez. A 360°-os forgás és a precíz mechanizmus minden szögbeállítást simává és stabilná tesz.

Mágneses rögzítés és gyors töltés
A TORRAS Ostand Pro kompatibilis a MagSafe kiegészítőkkel, biztosítva az erős és biztonságos rögzítést. A tökéletes illeszkedés a mágneses autós tartókkal és asztali kiegészítőkkel garantálja, hogy iPhone-ja a helyén marad, akár göröngyös úton is. Ezen felül a tok támogatja a gyors és zökkenőmentes vezeték nélküli töltést, így anélkül töltheti a telefonját, hogy kivenné a tokból.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand Pro
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16 Plus

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett