Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417486142 Márka: PURO

Etui silikonowe Puro Lite Mag MagSafe iPhone 16 Pro tok - átlátszó


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P61LITEMAGTR-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417486142 | Márka: PURO

Etui silikonowe Puro Lite Mag MagSafe iPhone 16 Pro tok - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Etui silikonowe Puro Lite Mag MagSafe iPhone 16 Pro tok - átlátszó

Az Etui silikonowe Puro Lite Mag MagSafe iPhone 16 Pro tok ideális megoldás mindenki számára, aki nemcsak praktikus védelmet, hanem stílusos megjelenést is szeretne biztosítani okostelefonjának. Ez a tok kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy gond nélkül használhatod a mágneses töltést és a MagSafe tartozékokat. Kiváló minőségű TPU és PC anyagokból készült, ami rendkívüli ütésállóságot biztosít, amit akár 3 méteres magasságból való esési tesztek is igazolnak. Az ideális illeszkedés garantálja, hogy iPhone 16 Pro készüléked teljes védelmet kapjon, miközben az elegáns design modern és stílusos megjelenést kölcsönöz telefonodnak. Ez a funkcionalitás és esztétikum kombinációja, amely minden iPhone 16 Pro felhasználót kielégít.

Specifikáció:

- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Lite Mag
- Anyag: TPU + PC
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Szín: átlátszó

Az Etui silikonowe Puro Lite Mag MagSafe iPhone 16 Pro tok legfontosabb előnyei:

- Kompatibilitás a MagSafe-el: A beépített MagSafe kompatibilitás révén a tok egyszerű és kényelmes használatot tesz lehetővé a kiegészítők és a mágneses töltés esetében.
- Magas ütésállóság: A tokot akár 3 méter magasból való esések ellen is tesztelték, ami maximális védelmet biztosít iPhone 16 Pro készülékednek.
- Ideális üvegilleszkedés: Az üveg precízen illeszkedik iPhone 16 Pro modelledhez, ezzel biztosítva a védelem mellett a telefon teljes funkcionalitását.
- Magas minőségű kivitelezés: A tok tartós TPU és PC anyagokból készült, ami hosszú távú használatot és remek megjelenést biztosít.
- Stílusos megjelenés: A modern dizájn elegáns és divatos megjelenést kölcsönöz iPhone 16 Pro készülékednek, függetlenül az alkalomtól.

Kompatibilitás a MagSafe-vel a kényelmed érdekében

Az Etui Puro Lite Mag MagSafe iPhone 16 Pro tok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával. Ennek köszönhetően minden MagSafe tartozékot, mint például töltőket, autós tartókat vagy pénztárcákat problémamentesen használhatsz anélkül, hogy eltávolítanád a tokot. A mágneses rögzítés erős és stabil, ami biztonságos használatot biztosít a mindennapokban.

Magas ütésállóság tesztelve akár 3 méteres magasságból

Mostantól nem kell aggódnod a telefon véletlenszerű elejtése miatt. Az Etui Puro Lite Mag MagSafe tokot 3 méteres magasságból való esés teszteken is kipróbálták, így kiváló védelmet nyújt a sérülések ellen. A tartós TPU és PC anyagok hatékonyan csillapítják az ütéseket, megvédve telefonodat a karcolásoktól, horpadásoktól és törésektől.

Ideális üvegilleszkedés iPhone 16 Pro modelledhez

Az üveg precíz illeszkedésének köszönhetően az Etui Puro Lite Mag MagSafe tok nemcsak védi, hanem meg is őrzi telefonod teljes funkcionalitását. A portok, hangszórók és kamera kivágásai tökéletesen illeszkednek, ezáltal kényelmes használatot és esztétikus megjelenést biztosítanak.

Kiváló minőségű kivitelezés TPU és PC anyagokból

A tok a legmagasabb minőségű TPU és PC anyagokból készült, amelyek tartós használatot és kiváló megjelenést biztosítanak az egész használati idő alatt. A TPU rugalmasságának és a PC szilárdságának kombinációja biztosítja, hogy a tok ne csak ellenálló legyen a sérülésekkel szemben, hanem kényelmes is a mindennapi használatban, hosszú távon megőrizve formáját és színét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett