Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482717 Márka: SBS

Etui SBS Full Active D3O tok iPhone 16 - fekete


Cikkszám: TED3OBKCOVIP1661 | EAN/Vonalkód: 8018417482717 | Márka: SBS

Etui SBS Full Active D3O tok iPhone 16 - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Etui SBS Full Active D3O tok iPhone 16 - fekete

Az Etui SBS Full Active D3O tok iPhone 16 készülékhez ötvözi a modern védelmi technológiát az elegáns dizájnnal, maximális védelmet biztosítva telefonod számára. Az innovatív D3O technológia révén ez a tok növelt ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, miközben könnyű és rugalmas marad. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 16-ra, védve nem csak az oldalsó részeket, hanem a finom oldalsó gombokat és a kamera szigetét is. A kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot garantálnak, és a megemelt élek minimalizálják a karcolások kockázatát a képernyőn és a kamera lencséin.

Specifikáció:

- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Szín: fekete

Az Etui SBS Full Active D3O tok iPhone 16 legfontosabb előnyei:

- Növelt ellenállás a sérülésekkel szemben: A D3O technológia révén a tok kiváló védelmet nyújt az esések, rázkódások és egyéb mechanikai sérülések ellen.
- Magas minőségű kivitelezés: A tok tartósságra, könnyűségre és rugalmasságra lett tervezve, ami mindennapi használatban komfortot biztosít.
- A telefon kulcsfontosságú elemeinek védelme: A speciálisan megerősített oldalsó gombok és a megemelt élek a kamerák körül további biztonságot nyújtanak a telefon legérzékenyebb részeinek.

Technológia D3O a maximális védelem érdekében
A D3O technológia egy forradalmi anyag, amely az ütközés pillanatában azonnal megkeményedik, így védve a telefont a mechanikai sérülésektől. Ennek köszönhetően a tok hatékonyan védi iPhone 16-od az esésektől és rázkódásoktól, miközben rugalmas és vékony marad, ami nem ront a telefon használhatóságán.

A kiváló minőségű kivitelezés hosszú élettartamot garantál
Az Etui SBS Full Active D3O tok a legmagasabb minőségű anyagokból készül, amelyek könnyűek, ugyanakkor strapabírók. A tok rugalmassága megkönnyíti a felhelyezést és levételt, míg a tökéletes illeszkedés megakadályozza a tok véletlen eltávolítását.

Az oldalsó gombok és a kamera szigetének védelme
A finom oldalsó gombok és a kamera szigete a telefon legérzékenyebb részei közé tartoznak. Az Etui SBS Full Active D3O tok védi ezeket a kulcsfontosságú helyeket, miközben szabad hozzáférést biztosít az összes telefonfunkcióhoz. A kamerák körüli megemelt élek pedig megakadályozzák a karcolásokat a mindennapi használat során.

Elegáns, minimalista dizájn
Ez a tok nem csupán véd, de remekül is néz ki. A fekete kivitel eleganciát kölcsönöz a telefonnak, megőrizve annak karcsú profilját. Ideális választás mindennapi használatra és formálisabb helyzetekben egyaránt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett