Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482724 Márka: SBS

Etui SBS Full Active D3O iPhone 16 Pro tok - fekete


Cikkszám: TED3OBKCOVIP1661P | EAN/Vonalkód: 8018417482724 | Márka: SBS

Etui SBS Full Active D3O iPhone 16 Pro tok - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Etui SBS Full Active D3O iPhone 16 Pro tok - fekete

Az Etui SBS Full Active D3O tok iPhone 16 Pro-hoz ötvözi a modern védelmi technológiát az elegáns dizájnnal, maximális védelmet biztosítva okostelefonjának. Az innovatív D3O technológiának köszönhetően a tok megnövelt ellenállást kínál a sérülésekkel szemben, miközben könnyű és rugalmas marad. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 16 Pro-hoz, védve nem csupán az eszköz oldalát, hanem a finom oldalsó gombokat és a kamera szigetet is. Magas minőségű anyagok garantálják a tartósságot, a megemelt élek pedig minimalizálják a képernyő és a kamerák megkarcolódásának kockázatát.

Specifikáció:

-Márka: SBS

-Anyag: D3O + PC

-Kompatibilitás: iPhone 16 Pro

-Szín: fekete

Az Etui SBS Full Active D3O iPhone 16 Pro tok legfontosabb előnyei:

-Megnövelt ellenállás a sérülésekkel szemben: A D3O technológiának köszönhetően a tok kiváló védelmet nyújt esések, ütések és egyéb mechanikai sérülések ellen.

-Magas minőségű kivitelezés: A tok tartós, könnyű és rugalmas kialakítással készült, ami mindennapi használat során kényelmet biztosít.

-A telefon kulcsfontosságú elemeinek védelme: Speciálisan megerősített oldalsó gombok és a kamera sziget körüli megemelt élek biztosítják a készülék legérzékenyebb részeinek extra védelmét.

A D3O technológia maximális védelmet biztosít

A D3O technológia egy forradalmi anyag, amely ütés hatására azonnal megkeményedik, védve a telefont a mechanikai sérülésektől. Így a tok hatékonyan védi az iPhone 16 Pro-t esésektől és ütődésektől, miközben rugalmas és vékony marad, ami nem rontja a telefon használatának kényelmét.

Magas minőségű kivitelezés garantálja a tartósságot

Az Etui SBS Full Active D3O tokkal csak a legjobb minőségű, könnyű, mégis tartós anyagokkal dolgoznak. A tok rugalmassága megkönnyíti a felhelyezést és levételt, ugyanakkor szorosan illeszkedik a telefonhoz, minimalizálva a véletlenszerű leválás kockázatát.

Az oldalsó gombok és a kamera sziget védelme

Az érzékeny oldalsó gombok és a kamera sziget a telefon leginkább sérülésveszélyes részei. Az Etui SBS Full Active D3O tok ezeket a kulcsfontosságú területeket is védi, miközben szabad hozzáférést biztosít a telefon összes funkciójához. A kamera körüli megemelt élek pedig további védelmet nyújtanak a mindennapi használat során fellépő karcolódások ellen.

Elegáns, minimalistis dizájn

Ez a tok nemcsak védelmet nyújt, hanem kiválóan is néz ki. A fekete kivitel eleganciát kölcsönöz a telefonnak, miközben megőrzi annak vékony profilját. Ideális mindennapi használatra és hivatalos alkalmakra is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett