Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417482649 Márka: SBS

Etui SBS Extreme Active D3O iPhone 16 Pro tok - átlátszó


Cikkszám: TED3OCOVIP1661P | EAN/Vonalkód: 8018417482649 | Márka: SBS

Etui SBS Extreme Active D3O iPhone 16 Pro tok - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Etui SBS Extreme Active D3O iPhone 16 Pro tok - átlátszó

Az Etui SBS Extreme Active D3O iPhone 16 Pro tok tökéletes megoldás azok számára, akik megbízható védelmet és elegáns dizájnt értékelnek. A D3O technológia révén a tok kivételes ellenállást biztosít a leejtések és sérülések ellen, miközben teljes átlátszóságot és könnyedséget nyújt. Az oldalsó gombok védelme és a kamera körüli megemelt élek garantálják a legfontosabb elemek teljes védelmét, miközben rugalmassága révén tökéletesen illeszkedik a készülékre. Nemcsak védi a telefonját, hanem kiemeli annak modern megjelenését is.

Specifikáció:

- Márka: SBS
- Anyag: D3O + PC
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Szín: átlátszó

Az Etui SBS Extreme Active D3O iPhone 16 Pro tok legfontosabb előnyei:

- D3O védelem: A D3O technológia alkalmazásának köszönhetően a tok rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben, elnyeli az ütések energiáját és minden helyzetben védi a telefonját.
- Átlátszó és könnyű dizájn: A tok teljesen átlátszó, így élvezheti az iPhone eredeti megjelenését, miközben megőrzi annak elegáns karakterét.
- Kulcsfontosságú elemek védelme: Speciálisan tervezett megemelt élek védik a kamera szigetét, és az oldalsó gombok extra védelmet biztosítanak, növelve a telefon tartósságát.
- Rugalmasság és tökéletes illeszkedés: Az elasztikus anyagnak köszönhetően a tok tökéletesen ráfekszik a telefonra, nem akadályozva a funkciók elérését.

A D3O védelem biztosítja a páratlan tartósságot

A D3O technológia, amelyet ebben a tokban használnak, a legjobb védelem garanciája a piacon. A speciális anyag elnyeli az ütések energiáját, minimalizálva a sérülések kockázatát még nagy magasságból történő leejtés esetén is. Így nyugodtan bízhat benne, hogy iPhone-ja biztonságban lesz, függetlenül attól, milyen körülmények között használja.

Átlátszó és könnyű dizájn, amely kiemeli a telefon eleganciáját

Az SBS Extreme Active D3O tok átlátszó, így teljes mértékben megmutathatja iPhone 16 Pro eredeti megjelenését. A tok stabil felépítése ellenére könnyű, és nem növeli meg jelentősen a készülék súlyát, így különösen kényelmes a mindennapi használat során.

Megemelt élek és védelem az oldalsó gombok számára

A tok speciálisan megemelt élekkel rendelkezik a kamera körül, amelyek védik a lencséket a karcolásoktól. Ezenkívül az oldalsó gombok gondosan védettek, ami megakadályozza azok kopását, biztosítva a telefon hosszú távú használhatóságát.

Rugalmasság és tökéletes illeszkedés az iPhone 16 Pro-hoz

Az elasztikus anyagból készült tok tökéletesen illeszkedik a telefonra, kényelmes fogást és teljes védelmet biztosítva. Az ideális illeszkedés révén a telefon védett a portól és szennyeződéstől, és minden port és gomb könnyen elérhető, ami növeli a felhasználói élményt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett