Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240194706 Márka: ESR

ESR Paper Feel védőfólia iPad Pro 13'' 2024 - matt 2 db., üvegfólia


Cikkszám: 25087-0 | EAN/Vonalkód: 4894240194706 | Márka: ESR

ESR Paper Feel védőfólia iPad Pro 13'' 2024 - matt 2 db., üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6510 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR Paper Feel egy kiváló minőségű védőfólia, amely egy természetes papírlapot imitál. A speciálisan kifejlesztett fólia szerkezete tökéletesen visszaadja egy valódi kártya textúráját. A fólia matt felülete úgy imitálja a stylus vonalainak nyomását és precizitását, mintha papírra írnánk. A kiegészítő tökéletes művészeknek és azoknak, akik jegyzetelnek tableten. A tökéletesen kivágott fólia teljesen illeszkedik a kijelzőhöz, így nem zavarja az előlapi kamera és a Face ID működését. A matt felület megakadályozza az ujjlenyomatok megjelenését és tükröződésmentes bevonatként funkcionál.

A matt bevonat nem veri vissza a fényt, lehetővé téve a szabad munkát napsütéses napon is. A csomag tartalmaz fóliát és egy pozicionáló kiegészítőkészletet, amely megkönnyíti a termék problémamentes alkalmazását. Az alkalmazás egyszerű és mindenki számára elérhető. A készlet tartalmaz telepítési kiegészítőket egy pozicionáló kerettel együtt, amely nagyon megkönnyíti és bárki számára elérhetővé teszi a telepítést. A keret tökéletesen illeszti a bevonatot és a képernyőt - ilyen nagy képernyőfelületre ilyen típusú terméket telepíteni még soha nem volt ilyen egyszerű! Írj, rajzolj, vázolj, mintha valódi papírra tennéd az ESR Paper-Feel védőfóliával! Hogyan ellenőrizhetjük, hogy a kiegészítő illeszkedik-e az iPadhez?
Egyszerű, ellenőrizd a készülék hátoldalán a modellszámot, amely az A betűvel kezdődik:
Ez az ajánlatban szereplő termék illeszkedik: . TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje meg a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli az atmoszféra összes porrészecskéjét, így azok nem zavarják a telepítést.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírmentesítse a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel polírozza fényesre.
3) Telepítse a bevonatot a lehető legegyenletesebben - a készletből származó pozicionáló keret segítségével állíthatja be.
4) Szabadítsa meg a légbuborékokat úgy, hogy az egészet alaposan körkörös mozdulatokkal nyomja le több tucat másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban tapadjon a képernyőhöz. TERMÉKBEMUTATÓ:
www.youtube.com/ Watch?v=HnyXQOeUH70&feature=emb_title TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Papír textúrájának imitálása
- Az írás és rajzolás érzése papíron
- Pontosan illeszkedik
- Átlátszó
- Tükröződésmentes
- Matt felület
- Méretek: 278x212mm KÉSZLET TARTALMA:
2 x ESR Paper Feel fólia
1 x Telepítési készlet + rögzítő keret

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett