Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240194966 Márka: ESR

ESR Paper Feel védőfólia iPad Pro 11'' 2024 - matt, 2 db, üvegfólia


Cikkszám: 25086-0 | EAN/Vonalkód: 4894240194966 | Márka: ESR

ESR Paper Feel védőfólia iPad Pro 11'' 2024 - matt, 2 db, üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5950 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR Paper Feel egy kiváló minőségű védőfólia, amely a természetes papírlap érzetét adja. A speciálisan kifejlesztett fóliaszerkezet tökéletesen visszaadja egy valódi lap textúráját. A fólia matt felülettel rendelkezik, amely imitálja a tollvonalak nyomását és precizitását, mintha valódi papírra írnánk. A kiegészítő tökéletes művészek és olyan emberek számára, akik jegyzetelnek a tabletjükön. A tökéletesen kivágott fólia teljesen illeszkedik a kijelzőhöz, így nem zavarja az előlapi kamera és Face ID működését. A fólia matt felülettel rendelkezik, amely megelőzi az ujjlenyomatok megjelenését és anti-reflektív bevonatként is funkcionál.

A matt bevonat nem veri vissza a fényt, így szabadon dolgozhatunk napsütéses időben is. A csomag tartalmaz egy fóliát és egy helyező készletet, amely megkönnyíti a termék problémamentes alkalmazását. Az installáció egyszerű és minden felhasználó számára elérhető. A készlet tartalmaz telepítő kiegészítőket és egy helyező keretet, amely rendkívül egyszerűvé és elérhetővé teszi a telepítést bárki számára. A keret lehetővé teszi a bevonat és a képernyő tökéletes pozicionálását - ilyen nagy képernyőfelületen soha nem volt ilyen egyszerű a termék telepítése! Írjon, rajzoljon, vázoljon, mintha valódi papíron tenné az ESR Paper-Feel védőfóliával!

Hogyan ellenőrizheti, hogy a kiegészítő illik-e az iPad-jéhez?
Egyszerű, ellenőrizze a készüléke hátulján a modellszámot, amely az A betűvel kezdődik:
A termék az alábbi ajánlatból illik:.

Telepítési utasítások:
1) Kezdje meg a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízpára magába szívja az összes port a levegőből, így az nem zavarhatja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsa és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd fényesítse száraz ruhával.
3) A bevonatot helyezze fel, amennyire csak simán tudja - ezt a csomagban található helyező keret segítségével teheti meg.
4) Szabaduljon meg a légbuborékoktól, alaposan körkörös mozdulatokkal nyomkodja néhány tucat másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg lehető legszorosabban kötődjön a képernyőhöz.

Termék bemutatása: [www.youtube.com/Watch?v=HnyXQOeUH70&feature=emb_title](www.youtube.com/Watch?v=HnyXQOeUH70&feature=emb_title)

Termék jellemzői:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Papír textúra utánzata
- Írás és rajzolás érzet papíron
- Pontosan illeszkedő
- Tiszta
- Anti-reflektív
- Matt felület
- Méretek: 246x173mm

A csomag tartalma:
- 2 x ESR Paper Feel fólia
- 1 x Installációs készlet + szerelő keret

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett