Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240077115 Márka: ESR

ESR edzett üvegfólia Samsung Galaxy S24 Ultra - 2 db


Cikkszám: 24533-0 | EAN/Vonalkód: 4894240077115 | Márka: ESR

ESR edzett üvegfólia Samsung Galaxy S24 Ultra - 2 db


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR márkájú védőüveg készlet teljes védelmet nyújt a kijelző és a lencse számára a karcolások és ütések ellen. Az üvegfólia tartós és csiszolt üvegből készül, 9H keménységgel (ellenállási szint), ezért rendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben, még éles tárgyakkal - késsel és kulcsokkal - érintkezve is. Kivételesen jó oleofób bevonattal rendelkezik, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatok megmaradásától. Az üveg úgy lett kialakítva, hogy a kijelző maximális részét lefedje, és teljes kompatibilitást biztosítson a legtöbb tokkal. Az edzett üvegből készült kameravédő tökéletes védelmet nyújt a készülék ezen részének. Az üveg teljesen lefedi a lencsék részeit, és védelmet biztosít a karcolások és törések ellen. A készlet tartalmazza az telepítési kiegészítőket és egy pozicionáló keretet, ami rendkívül egyszerűvé és mindenki számára hozzáférhetővé teszi a telepítést. A keret lehetővé teszi a bevonat tökéletes illesztését a kijelzővel, a többi kiegészítő pedig buborék- és szennyeződésmentes telepítést tesz lehetővé - egy ilyen nagy kijelzőfelületű termék telepítése még sosem volt egyszerűbb! TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) A telepítést közvetlenül fürdés után, a fürdőszobában végezd - a vízgőz felszívja a légkörből az összes port, így az nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a kijelző felületét, majd egy száraz rongy segítségével polírozd ki ragyogóra.
3) Telepítsd a bevonatot a lehető legegyenletesebben - a készletben található pozicionáló keret segítségével tudod pozicionálni.
4) Szabadulj meg a légbuborékoktól azáltal, hogy az egészet körkörös mozdulatokkal néhány tucat másodpercig nyomkodod. Tedd ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban tapadjon a kijelzőhöz. A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Karcállóság akár 9H-ig
- Edzett üveg, 0,3 mm vastagságú
- Oleofób réteggel rendelkezik
- 2,5D profilozott élek
- Könnyű összeszerelés kerettel és telepítőkészlettel
- Nem befolyásolja az érintés érzékenységét
- Méretek: 158x74mm A KÉSZLET TARTALMA:
2 x ESR kijelzővédő üveg
1 x 5 ESR lencse készlet
1 x Lencse szerelési keret
1 x Kijelző szerelési keret
3 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett