Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240243664 Márka: ESR

ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe & Tempered Glass iPhone 16 Plus átlátszó tok


| EAN/Vonalkód: 4894240243664 | Márka: ESR

ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe & Tempered Glass iPhone 16 Plus átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe tok magas szintű védelmet biztosít és nagyszerűen kiemeli okostelefonod eredeti megjelenését. A tok merev és kemény hátlapokat kombinál PC-ből és akrilból, valamint puha TPU kerettel, amely megerősített sarkokkal rendelkezik. A lencsék körüli emelt védelmen túlmenően a tok egy fém, kihajtható kerettel is rendelkezik, amelyet könnyedén átalakíthatsz funkcionális állvánnyá. Tartalmaz fedőket a gombokra és kivágásokat a portokra.

A HaloLock egy gyűrűvel van felszerelve, amely kompatibilis a vezeték nélküli MagSafe technológiával. A mágneses gyűrű maximális töltési hatékonyságot biztosít, valamint gyors és egyszerű csatlakozást az összes MagSafe funkcióval ellátott kiegészítőhöz.

Emellett a gyártó kiváló minőségű temperált üveget is mellékel a készlethez. Ez az ideális módja az érintőképernyő védelmének a karcolások és ütődések ellen. 0,3 mm vastagsággal és 9H keménységgel rendelkezik, ami elegendő a kijelző hatékony védelméhez, miközben magának az üvegnek is nagy ellenállóságot biztosít a felületi karcolásokkal szemben. Oleofób bevonattal is ellátott, amely csökkenti az ujjlenyomatok megjelenését.

A mellékelt telepítő kiegészítők és pozicionáló keret megkönnyítik a telepítést bárkinek. A keret lehetővé teszi az üveg és a kijelző pontos pozícionálását, míg az egyéb kiegészítők buborékok és szennyeződések nélküli telepítést tesznek lehetővé – soha nem volt egyszerűbb egy ilyen nagy felületű kijelzővédő telepítése!

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után – a vízgőz felszívja az összes port a levegőből és nem zavarja a telepítést.
2) Tisztítsa meg alaposan és zsírtalanítsa a kijelző felületét, majd egy száraz kendővel polírozza fényesre.
3) Telepítse a védőréteget a lehető legegyenletesebben – ebben segítséget nyújthat a készlethez mellékelt pozicionáló keret.
4) Távolítsa el a légbuborékokat, alaposan nyomja le a védőréteget körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban tapadjon a kijelzőhöz.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Minimalista dizájn
- Karcsú forma
- Kiegészítő védelem a lencsék számára
- A keret állványként is használható
- Tökéletesen illeszkedik
- Könnyen telepíthető és eltávolítható

A KÉSZLET TARTALMA:
1 x ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe tok
1 x ESR temperált üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett