Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240243626 Márka: ESR

ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe & Tempered Glass iPhone 16 Fekete tok


| EAN/Vonalkód: 4894240243626 | Márka: ESR

ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe & Tempered Glass iPhone 16 Fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe tok magas szintű védelmet nyújt és nagyszerűen kiemeli okostelefonod eredeti megjelenését. A telefontok kemény PC és akril hátlapból és puha, sarokban megerősített TPU keretből áll.

A szokásos, emelt kameravédelmen túl a tok egy fém, nyitható kerettel is rendelkezik, amely egyszerűen funkcionális állvánnyá alakítható. Gombvédőkkel és portkivágásokkal van ellátva.
A HaloLock egy MagSafe kompatibilis gyűrűvel van felszerelve. A mágneses karika maximális töltési hatékonyságot és gyors, egyszerű csatlakozást biztosít minden MagSafe funkcióval rendelkező kiegészítőhöz.
A gyártó ezen felül egy kiváló minőségű edzett üveget is mellékelt a csomaghoz. Ez az ideális mód az érintőképernyő karcolások és ütődések elleni védelmére. 0,3 mm vastag és 9H keménységű, ami elegendő a kijelző hatékony védelmére, miközben maga az üveg is magas ellenállósággal rendelkezik a felületi karcolódásokkal szemben. Oleofób bevonattal is ellátták, amely csökkenti az ujjlenyomatok mértékét.
A mellékelt telepítési kiegészítők és a pozicionáló keret segítségével az installáció rendkívül könnyű és mindenki számára elérhetővé válik. A keret lehetővé teszi az üveg tökéletes kihelyezését a kijelzőhöz, míg a további kiegészítők a buborékmentes és tiszta felszerelést segítik elő - ilyen egyszerűen még soha nem volt az efféle termékek nagy kijelzőfelületre való felhelyezése!
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli a levegőben lévő port, így az nem fog zavarni az installáció során.
2) Tisztítsd és zsírtalanítsd alaposan a kijelző felületét, majd egy száraz törlőkendővel polírozd fényesre.
3) Helyezd fel az üveget a lehető legegyenletesebben - ehhez használhatod a mellékelt pozicionáló keretet.
4) Szabadulj meg a légbuborékoktól, erősen nyomva a felületet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Ezt tedd azért, hogy a ragasztóréteg a lehető legerősebben kapcsolódjon a kijelzőhöz.
TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Minimalista design
- Karcsú forma
- Kiegészítő kameravédelem
- Állvánnyá alakítható keret
- Tökéletesen illeszkedik
- Könnyen felszerelhető és eltávolítható
A KÉSZLET TARTALMAZ:
1 x ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe tok
1 x ESR edzett üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett