Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240243688 Márka: ESR

ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock MagSafe és Edzett Üveg iPhone 16 Plus tok


| EAN/Vonalkód: 4894240243688 | Márka: ESR

ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock MagSafe és Edzett Üveg iPhone 16 Plus tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock MagSafe tok magas szintű védelmet biztosít, miközben remekül kiemeli az okostelefon eredeti megjelenését. A tok merev és kemény PC-ből és akrilból készült hátlapok, valamint puha, saroknál erősített TPU keret kombinációja. A standard, emelt objektívek körüli védelem mellett a tok egy fém, nyitható kerettel is fel van szerelve, amelyet egyszerűen funkcionális állvánnyá lehet alakítani. Tartalmaz gombvédőket és portnyílásokat.

A HaloLock gyűrűje a vezeték nélküli MagSafe technológiával kompatibilis. A mágneses gyűrű maximális töltési teljesítményt biztosít, és gyors, egyszerű kapcsolatot teremt minden MagSafe funkcióval rendelkező tartozékkal.

Továbbá a gyártó mellékelt egy magas minőségű edzett üveget is a készlethez. Ez az ideális módja annak, hogy megvédjük a kijelzőt a karcoktól és ütközésektől. A 0,3 mm vastagságú és 9H keménységű üveg hatékony védelmet nyújt a kijelzőnek, miközben maga a felület rendkívül ellenálló a felületi karcokkal szemben. Oleofób bevonattal is rendelkezik, amely csökkenti az ujjlenyomatok mértékét.

A mellékelt telepítési tartozékok és a pozicionáló keret segítségével a telepítés rendkívül könnyű és bárki számára könnyen elérhető. A keret lehetővé teszi a fólia tökéletes illesztését a kijelzővel, míg a többi tartozék a buborék- és szennyeződésmentes telepítést szolgálja - ilyen nagy kijelzőfelületen még sosem volt ilyen egyszerű a telepítés!

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) A telepítést kezdje el a fürdőszobában közvetlenül a zuhanyzás után - a vízgőz magába szívja az atmoszférában lévő port, így az nem fog zavarni a telepítés során.
2) Tisztítsa és zsírtalanítsa alaposan a kijelző felületét, majd egy száraz kendővel fényesítse ki.
3) Telepítse a fóliát a lehető legpontosabban - ehhez használhatja a készletben található pozicionáló keretet.
4) Távolítsa el a légbuborékokat, szilárd körkörös mozdulatokkal nyomja le az egészet néhány másodpercig. Ezt tegye azért, hogy a ragasztóréteg minél erősebben kötődjön a kijelzőhöz.

A TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Minimalista design
- Vékony kialakítás
- Kiegészítő objektív védelem
- A keret állványként való használatának lehetősége
- Tökéletesen illeszkedő
- Könnyen felszerelhető és eltávolítható

A KÉSZLET TARTALMAZ:
1 x ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock MagSafe tok
1 x ESR edzett üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett