Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240243800 Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID KICKSTAND HALOLOCK MAGSAFE & EDZETT ÜVEG IPHONE 16 PRO FROSTED FEKETE TOK


| EAN/Vonalkód: 4894240243800 | Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID KICKSTAND HALOLOCK MAGSAFE & EDZETT ÜVEG IPHONE 16 PRO FROSTED FEKETE TOK


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

11100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe tok magas szintű védelmet nyújt, és kiemeli okostelefonod eredeti megjelenését. A tok merev és szilárd hátlapja PC-ből és akrilból készült, míg a puha TPU keret a sarkoknál megerősített.

Az objektívek körüli emelt védelem mellett a tok egy fém, nyitható kerettel is el van látva, amely egyszerűen átalakítható egy funkcionális állvánnyá. A tok gombvédőkkel és kivágásokkal rendelkezik a portok számára.

A HaloLock mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely kompatibilis a vezeték nélküli MagSafe technológiával. A mágneses gyűrű maximális töltési hatékonyságot és gyors, egyszerű csatlakozást biztosít minden MagSafe funkcióval rendelkező kiegészítőhöz.

A gyártó továbbá mellékelt egy magas minőségű edzett üvegfóliát is a készlethez. Ez a legjobb módja annak, hogy megvédje az képernyőt a karcolások és ütődések ellen. Az üvegfólia 0,3 mm vastag és 9H keménységű, amely elegendő védelmet nyújt a kijelző számára, miközben maga az üveg ellenáll a felületi karcolásoknak is. Oleofób réteggel van bevonva, amely csökkenti az ujjlenyomatok nyomait.

A mellékelt telepítési kiegészítők és a pozicionáló keret egyszerűvé és mindenki számára hozzáférhetővé teszik a telepítést. A keret lehetővé teszi a fólia tökéletes pozícionálását a képernyőn, míg a többi kiegészítő segíti a buborék- és szennyeződésmentes telepítést - egy ilyen termék nagy kijelzőfelületre való telepítése még sosem volt ilyen egyszerű!

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízgőz elnyeli az összes port a levegőből, így nem zavar a telepítésnél.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz kendő segítségével fényesítsd fel.
3) Telepítsd a fóliát a lehető legpontosabban - a készletben található pozicionáló keret segítségével pontosan beállíthatod.
4) Szabadulj meg a légbuborékoktól úgy, hogy körkörös mozdulatokkal, alaposan nyomogasd a fóliát néhány másodpercig, hogy a ragasztóréteg a lehető legszorosabban tapadjon a kijelzőre.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Minimalista design
- Karcsú forma
- További védelem az objektívek számára
- Lehetőség a keret állványként való használatára
- Tökéletesen illeszkedik
- Könnyen felszerelhető és eltávolítható

A KÉSZLET TARTALMA:
1 x ESR Classic Hybrid Kickstand HaloLock Magsafe tok
1 x ESR edzett üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett