Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240243527 Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID HALOLOCK MAGSAFE & TEMPERED GLASS IPHONE 16 PRO FROSTED CLEAR tok


| EAN/Vonalkód: 4894240243527 | Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID HALOLOCK MAGSAFE & TEMPERED GLASS IPHONE 16 PRO FROSTED CLEAR tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR Classic Hybrid HaloLock egy egyrészes tok, amely átlátszó akril rétegből áll, amely a telefon széleit és hátulját borítja, valamint egy tartós keretből, amelyet termoplasztikus, puha anyagból készítettek, így extra védelmet nyújt a készüléknek az esetleges leejtések ellen. Az alkotóelemek tulajdonságainak köszönhetően jó védelmet biztosítanak a mindennapos használat során felmerülő potenciális balesetek ellen.
A HaloLock MagSafe kompatibilis gyűrűvel van felszerelve, amely maximális töltési hatékonyságot és gyors, egyszerű kapcsolatot biztosít az összes MagSafe funkcióval rendelkező kiegészítővel.
Ezen kívül a gyártó a készlethez csúcsminőségű edzett üveget is mellékelt. Ez az ideális módja annak, hogy megvédje a képernyőt a karcolásoktól és ütésektől. 0,3 mm vastagságú és 9H keménységű, amely elegendő ahhoz, hogy hatékonyan védje a kijelzőt, ugyanakkor maga az üveg is magas ellenállóképességgel bír a felületi karcolásokkal szemben. Emellett oleofób bevonattal van ellátva, amely csökkenti az ujjlenyomatok maradványait.
A mellékelt telepítő kiegészítők és a pozícionáló keret segítségével a telepítés nagyon egyszerű és valóban bárki számára hozzáférhető. A keret lehetővé teszi a tökéletes pozícionálást a képernyő felületén, a többi kiegészítő pedig a buborékmentes és szennyeződésmentes telepítést szolgálja – ilyen egyszerű még sosem volt egy ilyen nagyméretű képernyővédő telepítése!
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után – a vízgőz elnyeli a levegőben lévő összes port, és nem fog zavarni a telepítés során.2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz kendővel fényesítse ki.3) Telepítse a védőréteget a lehető legegyenesebben – a készletben található pozícionáló keret segítségével pozicionálhatja.4) Szabaduljon meg a légbuborékoktól, alaposan nyomja rá a felületet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Tegye ezt azért, hogy a ragasztóréteg minél erősebben kötődjön a képernyőhöz.
TERMÉK JELLEMZŐK:- 100% Eredeti- Eredeti csomagolásban- Elegáns- Minimalista dizájn- Vékony forma- Könnyű- Precízen kivitelezett- MagSafe technológiával kompatibilis- Tökéletesen illeszkedik- Könnyen telepíthető és eltávolítható
A KÉSZLET TARTALMA:1 x ESR Classic Hybrid tok1 x ESR edzett üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett