Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240243541 Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID HALOLOCK MAGSAFE & EDZETT ÜVEG IPHONE 16 PRO MAX ÁTLÁTSZÓ tok


| EAN/Vonalkód: 4894240243541 | Márka: ESR

ESR CLASSIC HYBRID HALOLOCK MAGSAFE & EDZETT ÜVEG IPHONE 16 PRO MAX ÁTLÁTSZÓ tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR által gyártott Classic Hybrid HaloLock egy egyrészes tok, amely átlátszó akril rétegből áll, amely körbeöleli a telefon széleit és hátulját, valamint egy tartós keretet tartalmaz, amely hőre lágyuló, puha anyagból készült, hogy tovább védje az eszközt az esésektől. Az anyagok tulajdonságai miatt jó védelmet nyújtanak a mindennapi használat során előforduló potenciális balesetek ellen.

A HaloLock egy MagSafe vezeték nélküli technológiával kompatibilis gyűrűvel van felszerelve. A mágneses gyűrű biztosítja a maximális töltési hatékonyságot és a gyors, egyszerű csatlakozást minden MagSafe funkcióval rendelkező kiegészítőhöz.

Továbbá a gyártó a készlethez egy magas minőségű edzett üveget is mellékelt. Ez az ideális módja annak, hogy megvédje a képernyőt a karcolásoktól és ütésektől. A vastagsága 0,3 mm és keménysége 9H, ami elegendő érték ahhoz, hogy hatékonyan védje a kijelzőt, miközben az üveg magasan ellenáll a felületi karcolásoknak is. Emellett egy oleofób réteggel is bevonták, amely csökkenti az ujjlenyomatok hagyásának mértékét.

A mellékelt telepítő kiegészítők és a pozicionáló keret segítségével a telepítés rendkívül egyszerű és bárki számára elérhetővé válik. A keret lehetővé teszi a burkolat tökéletes illeszkedését a képernyőhöz, a többi kiegészítő pedig biztosítja a buborék- és szennyeződésmentes telepítést - ilyen nagy képernyőfelületre történő termék telepítése még soha nem volt ilyen egyszerű!

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában rögtön fürdés után - a vízgőz felszívja az összes port a levegőből és nem fog zavarni a telepítés során.
2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával polírozza fényesre.
3) Telepítse a burkolatot a lehető legegyenesebben - a készletben található pozicionáló keret segítségével illesztheti be.
4) Távolítsa el a légbuborékokat, alaposan nyomja meg az egész területet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legerősebben kapcsolódjon a képernyőhöz.

TERMÉK JELLEMZŐI:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Elegáns
- Minimalista dizájn
- Karcsú forma
- Könnyű
- Pontosan megmunkált
- MagSafe technológiával kompatibilis
- Tökéletesen illeszkedő
- Könnyen telepíthető és eltávolítható

A KÉSZLET TARTALMA:
1 x ESR Classic Hybrid tok
1 x ESR edzett üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett