Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5901299927977 Márka: Esperanza

Esperanza EGP101R Gaming egérpad


Cikkszám: EGP101R | EAN/Vonalkód: 5901299927977 | Márka: Esperanza

Esperanza EGP101R Gaming egérpad


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Esperanza EGP101R egérpad játékosoknak

A játékosok igényeihez igazodva, a kiváló minőségű Esperanza EGP101R egérpad a modernitás és a tartósság megtestesítője. Különböző típusú egerekkel kompatibilis, és a precíz rost elrendezés jobb irányítást biztosít, ami ideális választássá teszi minden játékos számára. Fekete és piros dizájnja és optimális méretei (250 x 200 x 2 mm) tökéletesen illeszkednek bármilyen hardverkonfigurációhoz.

Kompatibilis lézer- és optikai egerekkel

Az Esperanza EGP101R egérpad kivételes kompatibilitást biztosít mind lézer-, mind optikai egerekkel. Ez a sokoldalúság biztosítja, hogy bármilyen egeret is használsz, zavartalan és sima játékélményben lesz részed. Az egér mozgásainak pontos követése ezen az egérpadon jelentősen javítja a játék teljesítményét.

Kivételes irányítás és mozgási sebesség

Az Esperanza EGP101R egérpad legfőbb előnye, hogy a rostok elrendezése hogyan hat az egér mozgásának irányítására és sebességére. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a játékosok gyors választ és precizitást érjenek el a dinamikus játékhelyzetekben. Az optimális felületi súrlódás egyensúlyt teremt a sebesség és az irányítás között, ami elengedhetetlen a kielégítő teljesítményhez.

Csúszásmentes gumi alj

A biztonságot és a stabilitást intenzív játék közben a csúszásmentes gumi alj biztosítja. A kiváló minőségű gumiból készült alj megakadályozza az egérpad elmozdulását, még a leggyorsabb és legenergikusabb egérmozdulatok során is. Ez a stabilitás különösen fontos olyan helyzetekben, ahol minden egérmozdulat milliméterei számítanak.

Márka: Esperanza
Model: EGP101R
Szín: Fekete és piros
Méretek: 250 x 200 x 2 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett