Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5901299927960 Márka: Esperanza

Esperanza EGP101K Gaming egérpad


Cikkszám: EGP101K | EAN/Vonalkód: 5901299927960 | Márka: Esperanza

Esperanza EGP101K Gaming egérpad


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Gaming egérpad Esperanza EGP101R

A játékosok igényei szerint tervezett, kiváló minőségű Esperanza EGP101R egérpad a modernitást és tartósságot testesíti meg. Különböző típusú egerekkel való kompatibilitása, valamint a precíz szálrendezés a jobb irányíthatóság érdekében, ideális választássá teszi minden játékos számára. Fekete és piros dizájnja, valamint optimális, 250 x 200 x 2 mm-es mérete tökéletesen kiegészít bármilyen hardver összeállítást.

Kompatibilitás lézeres és optikai egerekkel

Az Esperanza EGP101R egérpad kivételes kompatibilitást biztosít mind lézeres, mind optikai egerekkel. Ez a sokoldalúság garantálja, hogy a felhasználó zökkenőmentes és folyamatos játékélményben részesüljön, függetlenül az egér típusától és preferenciáitól. Az egér mozgásának pontos követése ezen a padon jelentősen javítja a játék teljesítményét.

Kivételes irányítás és mozgási sebesség

Az Esperanza EGP101R pad egyik kulcsfontosságú előnye, hogy a szálrendezés hogyan befolyásolja az egér irányítását és mozgási sebességét. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan és pontosan reagáljanak, ami alapvető fontosságú a dinamikus játékhelyzetekben. Az optimális felületi súrlódás egyensúlyt biztosít a sebesség és az irányítás között, ami elengedhetetlen a kielégítő eredmények eléréséhez.

Csúszásmentes gumi az alján

A pad csúszásmentes alsó része biztosítja a biztonságot és a stabilitást intenzív játékmenetek során. Magas minőségű gumiból készült, amely megakadályozza a pad elmozdulását, még a leggyorsabb és legenergikusabb egérmozgások során is. Ez a stabilitás különösen fontos olyan helyzetekben, ahol minden egérmozdulat milliméternyi pontossága számít.

Márka: Esperanza
Modell: EGP101R
Szín: Fekete és piros
Méret: 250 x 200 x 2 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett