Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5901299927953 Márka: Esperanza

Esperanza EGP101G Gaming egérpad


Cikkszám: EGP101G | EAN/Vonalkód: 5901299927953 | Márka: Esperanza

Esperanza EGP101G Gaming egérpad


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Esperanza EGP101G egérpad játékosok számára

A játékosok igényeire szabva, a magas minőségű Esperanza EGP101G egérpad a modernitás és tartósság esszenciája. A különböző típusú egerekkel való kompatibilitása és a pontos szál elhelyezése a jobb irányítás érdekében ideális választássá teszi bármely játékos számára. Fekete és zöld dizájnja, valamint optimális méretei (250 x 200 x 2 mm) tökéletesen illeszkednek bármilyen hardverkonfigurációhoz.

Kompatibilis lézeres és optikai egerekkel
Az Esperanza EGP101G egérpad kivételes kompatibilitást biztosít mind lézeres, mind optikai egerekkel. Ez a sokoldalúság biztosítja, hogy függetlenül attól, melyik egeret használod, zökkenőmentes és megszakítás nélküli játékélményben lesz részed. Az egérmozgások pontos követése ezen az egérpadon jelentősen javítja a játékteljesítményt.

Kivételes irányítás és mozgási sebesség
Az Esperanza EGP101G egérpad egyik fő előnye a szálrendezés hatása az egérmozgások irányítására és sebességére. Ez a jellemző lehetővé teszi, hogy a játékosok gyors reakcióidőt és precizitást érjenek el a dinamikus játékszcenáriókban. A felület optimális súrlódása egyensúlyt biztosít a sebesség és az irányítás között, ami kulcsfontosságú a kielégítő teljesítményhez.

Csúszásmentes gumi az alján
Az intenzív játékmenet során a biztonságot és a stabilitást az egérpad csúszásmentes alja biztosítja. Kiváló minőségű gumiból készült, amely megakadályozza, hogy az egérpad elmozduljon, még a leggyorsabb és legintenzívebb egérmozgások közben is. Ez a stabilitás különösen fontos olyan helyzetekben, ahol minden egérmozdulat milliméterei számítanak.

Márka: Esperanza
Modell: EGP101G
Szín: Fekete-zöld
Méret: 250 x 200 x 2 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett