Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5901299925454 Márka: Esperanza

Esperanza EGM201R Vezetékes gaming egér (piros)


Cikkszám: EGM201R | EAN/Vonalkód: 5901299925454 | Márka: Esperanza

Esperanza EGM201R Vezetékes gaming egér (piros)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vezetékes gaming egér Esperanza EGM201R (Piros)
Az Esperanza EGM201R egy professzionális gaming egér, amely felejthetetlen játékélményeket biztosít. DPI beállítást kínál 800 és 2400 között, és gondosan megtervezett kialakítása páratlan kényelmet nyújt még a hosszú játékmaratonok alatt is. Emellett praktikus gombokkal rendelkezik, mint a "Következő" és "Előző", amelyek megkönnyítik a navigációt a játékokban.

Pontosság a legjobb formájában
Az Esperanza egér teljes irányítást biztosít a játékod felett. A legújabb optikai érzékelő lehetővé teszi a DPI beállítását széles tartományban 800 és 2400 között. Ez a megoldás kivételes rugalmasságot nyújt, hogy a mozgások pontosságát az adott játékszituációhoz tudd igazítani. Pontos célzásra van szükséged lövöldözős játékokban? A megfelelő DPI beállítással hihetetlen pontossággal találhatod el a célpontot. Vagy inkább gyors és sima mozgásokra vágysz dinamikus akciójátékokban? Az Esperanza EGM201R minden helyzetben készen áll megfelelni az elvárásaidnak!

Fedezd fel az új szintű kényelmet
Mostantól még hosszabb ideig játszhatsz kellemetlen érzések nélkül. A precíz gombelrendezésnek és ergonómikusan formált oldalaknak köszönhetően az egér tökéletesen illeszkedik a kezed formájához, kiküszöbölve a fáradtság vagy az izomfeszültség érzését. A kényelmes kézpozicionálás gyors reakciókat és teljes irányítást tesz lehetővé a játék felett!

További funkciók
Az Esperanza EGM201R beépített, nagyon hasznos "Double Click" gombbal rendelkezik, amely jelentősen növelheti a hatékonyságod a játékokban. Ennek segítségével egyetlen nyomással dupla kattintást hajthatsz végre, ami kulcsfontosságú lehet intenzív csaták során. Az egér "Következő" és "Előző" oldalsó gombokkal is fel van szerelve, amelyek felbecsülhetetlen támogatást nyújtanak mind a játékokban, mind az internetböngészés során. Megkönnyítik a böngésző kezelést és lehetővé teszik a gyors alkalmazkodást bármilyen játékszituációhoz.

Gyártó: Esperanza
Modell: EGM201R
Szín: Piros
Felbontás: 800 / 1200 / 1600 / 2400
Csatlakozás: Vezetékes (USB)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett