Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970211471460 Márka: Jimi Home

Elektromos csavarhúzó és racsnis kulcs készlet Jimi Home X1-I


Cikkszám: X1-I | EAN/Vonalkód: 6970211471460 | Márka: Jimi Home

Elektromos csavarhúzó és racsnis kulcs készlet Jimi Home X1-I


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

40900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Jimi Home X1-I szerszámkészlet
Szeretnéd, hogy mindig kéznél legyenek a legfontosabb szerszámok? A Jimi Home X1-l segítségével ez lehetséges lesz! A szerszámkészlet tartalmazza mindazt, ami hasznos lehet barkácsoláshoz, felújításhoz vagy professzionális munkákhoz. Egy elektromos csavarhúzó, egy racsnis kulcs, egy bit készlet - és ez még nem minden! A szerszámok egy praktikus dobozban vannak, fogantyúval, így mindig rendben lesznek, és kényelmesen hordozhatod őket egyik helyről a másikra. A Jimi Home-mal felkészült leszel minden helyzetre!

Készlet speciális feladatokhoz
A Jimi Home szerszámkészlet ötvözi a kézi és elektromos szerszámokat, így szinte bármilyen helyzetben megfelelő - akár barkácsoláshoz, akár javításokhoz. Hogy minden elvárásnak és igénynek megfeleljenek, ezek a szerszámok innovatív kialakítással, magas minőségű kivitelezéssel és kifogástalan megjelenéssel tűnnek ki. Segítségükkel minden tevékenység rendkívül kellemes lesz!

Elektromos precíziós csavarhúzó
A Jimi Home készlet egyik eleme az elektromos precíziós csavarhúzó. Két kapcsolóval van ellátva, így több alkalmazáshoz is használható. Két irányban tud forogni - az óramutató járásával ellentétesen és az óramutató járásával megegyezően. Ez megkönnyíti a csavarok becsavarását vagy kicsavarását. Ezenkívül speciális zár módja van, amely megakadályozza az eszköz elindulását, így ha befejezted a használatát, biztos lehetsz benne, hogy biztonságosan tárolható lesz.

Átgondolt csavarhúzó kialakítás
Az elektromos precíziós csavarhúzó az átgondolt kialakításával tűnik ki. LED világítással van felszerelve, ami hasznos lesz gyengén megvilágított helyiségekben. Ezen kívül 5 fokozatú és nyomatéka 4 N⋅m. 2.000 mAh akkumulátora hosszú élettartammal és hosszú üzemidővel rendelkezik. Nem kell aggódnod, ha lemerül az akkumulátora, mivel könnyen újratöltheted az USB-C kábellel, ami a csomagban található. Teljes töltéssel akár 220 csavart is behajthatsz!

Racsnis kulcs
A készletben egy racsnis kulcsot is találsz. Kompakt és masszív, így semmilyen munka nem jelent majd problémát számára! Ezen kívül egy kézzel elég gyorsan kiengedni a perselyt. Speciális gombbal is el van látva, amely lehetővé teszi a forgásirány váltását, így szabadon csavarhatsz és kicsavarhatsz. Ettől a naptól kezdve a házimunka sosem volt ilyen egyszerű!

További eszközök
A Jimi Home készlet számos más szerszámot is tartalmaz, amelyek hasznosak barkácsoláshoz. A szett része a bit tartó, mágneses kialakítással, így a bitek nem esnek ki. Kényelmesen illeszkedik a kézbe. A doboz tartalmaz továbbá bit készleteket, dugókulcsokat vagy különböző mágneses biteket is. A Jimi Home-mal mindig készen állsz majd egy esetleges meghibásodásra!

A készlet tartalma:
- 3,6 voltos elektromos csavarhúzó
- racsnis kulcs
- bit tartó
- Type-C töltőkábel
- hosszabbító
- bit készlet (3PH1, 4.5PH2, 5PH1, 5PH2, 6PH2, PH3, T6, T8, T9, T10, T15, T20, T25, T30, T40, TT10, TT15, TT20, TT25, TT30, H2.5, H3, H4, H5, H6, H8, PZ, PZ1, PZ2, PZ3, SL3, SL4, SL5, R0, R1, R2, U2.6, M4.0, △3.0)
- dugókulcs készlet
- feszítővas
- 2 rövid mágneses bit
- 2 hosszú mágneses bit

Gyártó:
Jimi Home

Modell:
X1-I

A doboz méretei:
303 × 217 × 61 mm

Az elektromos csavarhúzó méretei:
180 × 35 mm

Sebesség:
220 rpm

Feszültség:
3,6 V

Akkumulátor kapacitás:
2000 mAh

A racsnis kulcs méretei:
135 × 26 mm

A bit tartó méretei:
80 × 23 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett