Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900217000570

Éjjeli lámpa WDL-02 vezeték nélküli fehér


Cikkszám: URZ000367 | EAN/Vonalkód: 5900217000570

Éjjeli lámpa WDL-02 vezeték nélküli fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy modern és elegáns LED éjjeli lámpa, amely egyedi hangulatot teremt bármely belső térben, legyen szó otthonról vagy luxus szállodákról és éttermekről. A vezeték nélküli LED éjjeli lámpa a modern technológia és a klasszikus dizájn ötvözete, amely tökéletes kiegészítője bármely belső térnek.

Modern LED Technológia:
Éjjeli lámpánk LED technológiát használ, amely fényes, hosszú élettartamú és energiatakarékos világítást biztosít. A LED-eknek köszönhetően kellemes, hangulatos fényben lehet részünk anélkül, hogy túlzott hőleadással kellene számolnunk.

Vezeték nélküli Kényyelem:
Az éjjeli lámpa teljesen vezeték nélküli, így bárhová elhelyezhetjük anélkül, hogy kábeleket kellene húzni vagy konnektorokat kellene keresni.

Elegáns Dizájn:
A lámpát gondosan tervezték, hogy különféle belső stílusokhoz illeszkedjen. Minimalista formája és kivitelezése tökéletes kiegészítővé teszi mind a modern, mind a klasszikus enteriőrökben.

Egyszerű Használat:
A lámpa használata rendkívül egyszerű - csak érintse meg, hogy be- és kikapcsolja. Nincs szükség felesleges gombokra vagy távirányítókra.

Hangulatfény Szabályozás:
LED éjjeli lámpánk fényerőszabályozó funkcióval rendelkezik, így a fényt a hangulatához vagy igényeihez igazíthatja. A lámpa minden alkalomhoz megfelelő fényt biztosít, legyen szó puha, romantikus világításról vagy élénkebb olvasólámpáról.

Sokoldalú Felhasználhatóság:
Egyedi dizájnjának és funkcionalitásának köszönhetően LED éjjeli lámpánk tökéletes választás éttermek és szállodák számára. Használható asztali lámpaként, ezzel eleganciát és hangulatot kölcsönözve bármely asztalnak vagy munkaterületnek.

Specifikáció: - Méret: 37 x 10.5 cm
- Világítási idő: ~8 óra
- Akkumulátor kapacitása: 2x1800mAh=3600mAh
- Töltőport: Type C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett