Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971228602 Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen Glas.TR Slim iPhone 16 Pro Max átlátszó üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809971228602 | Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen Glas.TR Slim iPhone 16 Pro Max átlátszó üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kristálytiszta edzett üveg, amely kiválóan adja vissza a megjelenített színeket és nem befolyásolja az érintés érzékenységét. Újrahasznosított és megerősített edzett üvegből készült, vastagsága 0,2 mm. Felületének keménysége (ellenállási fokozat) 9H, így rendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben még éles tárgyakkal (kés, kulcsok) való érintkezés esetén is. Ezen felül egy speciális nanobevonattal van ellátva, amely megvédi a képernyőt az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések ellen. A Glas.TR kiválóan védi az értékes képernyőt az extrém esések során is. A telepítése rendkívül egyszerű és minden felhasználó számára elérhető.
Az üveg/fólia csak és kizárólag a kijelző lapos részére van kivágva a kiemelkedő szerkezet szerint, a telefon adott modelljének gyártója által készített sablon alapján. Csak az ilyen kivágás biztosítja a teljes kompatibilitást védő kiegészítőinkkel.
A kijelzők különböző éleinek marása miatt az üveg/fólia telepítése után egy finom légáramlat képződhet a kijelző körül. Ez természetes jelenség és a kijelző sajátosságaitól függ.
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:1) Kezdd el a telepítést fürdés után a fürdőszobában - a gőz felszívja az összes port a levegőből, és nem zavar az installáció során.2) Tisztítsd meg és zsírtalanítsd alaposan a kijelző felületét, majd száraz ruhával polírozd fényesre.3) Telepítsd a réteget a lehető legegyenesebben - két darab szalaggal pozicionálhatod az eszköz oldalához ragasztva őket.4) Távolítsd el a légbuborékokat, megfelelően nyomd erősen a teljes felületet körkörös mozgásokkal több másodpercen keresztül. Csináld ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legjobban kapcsolódjon a kijelzőhöz.
A TERMÉK JELLEMZŐI:- 100% Eredeti- Eredeti csomagolásban- 9H keménység- 2.5D csiszolt élek kellemes tapintásúak- Kiegészítő oleofób réteg- Tökéletes átláthatóság- Nem befolyásolja az érintés funkcióját- Méretek: 159x74mm
A KÉSZLET TARTALMAZ:1 x Spigen Glas.TR Slim üveg1 x Installációs készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett