Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971224666 Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen Glas.TR Slim Galaxy TAB A9+ Plus 11.0 X210 / X215 / X216 Clear üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809971224666 | Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen Glas.TR Slim Galaxy TAB A9+ Plus 11.0 X210 / X215 / X216 Clear üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kristálytiszta edzett üveg, amely kiválóan visszaadja a megjelenített színeket, és nem befolyásolja az érintés érzékenységét. Feldolgozott és megerősített 0,2 mm vastag edzett üvegből készült. 9H felületi keménységgel (ellenállósági fokozattal) rendelkezik, ezért rendkívül ellenáll a karcolásoknak még éles tárgyakkal (kés, kulcsok) való érintkezéskor is. Ezenkívül speciális nano bevonattal van ellátva, amely megóvja a képernyőt az ujjlenyomatoktól és egyéb szennyeződésektől. A Glas.TR kiválóan védi az értékes képernyőt az extrém leejtések során. A telepítése rendkívül egyszerű és minden felhasználó számára elérhető.
Az üveg/fólia csak és kizárólag a képernyő lapos felületén van kivágva a domború szerkezet alapján, a telefon modelljéhez kifejlesztett vágóforma alapján. Csak ilyen kivágás biztosít teljes kompatibilitást a védő kiegészítőinkkel.
A kijelzők élének különféle marása miatt az üveg/fólia telepítése után a képernyő körül enyhe légszerű aura keletkezhet. Ez természetes helyzet és a képernyő sajátosságaitól függ.
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:1) Telepítést kezd a fürdőszobában közvetlenül fürdés után – a vízgőz elnyeli a levegőben lévő port, és nem fog zavarni a telepítés során.2) Tisztítsd meg alaposan és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával polírozd fényesre.3) Telepítsd a bevonatot a lehető legegyenesebbre – két darab szalag segítségével pozicionálhatod, amelyek az eszköz oldalára ragasztva rögzíthetők.4) Távolítsd el a légbuborékokat, körkörös mozdulatokkal, néhány tucat másodpercig szorosan nyomva az egészet. Tedd ezt úgy, hogy a ragasztóréteg a lehető legerősebben tapadjon a képernyőhöz.
A TERMÉK JELLEMZŐI:- 100% Eredeti- Eredeti csomagolásban- 9H keménység- 2.5D maratott, érintésre kellemes élek- Extra oleofób bevonat- Tökéletes átlátszóság- Nem befolyásolja az érintési érzékenységet- Méretek: 250x160 mm
A CSOMAG TARTALMA:1 x Spigen Glas.TR Slim üveg1 x Telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett