Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809896752084 Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen GLAS.TR "EZ FIT" 2-PACK IPHONE 15 PLUS PRIVACY üvegfólia


Cikkszám: Spigen Glass tR EZ Fit (Privacy) 2 Pack, transparency - iPhone 15 Plus | EAN/Vonalkód: 8809896752084 | Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen GLAS.TR "EZ FIT" 2-PACK IPHONE 15 PLUS PRIVACY üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel - ha eddig tartottál az edzett üveg használatától, most megszűntek a problémáid! A Spigen "EZ Fit" szériájának edzett üvege egy, a telefon elejéhez tökéletesen illeszkedő szerelőkerettel van ellátva, így tökéletesen pozicionálhatod a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a szerelési módszert, hogy minden felhasználó számára teljesen intuitív. A privacy üveg egy vékony bevonat, amely a gyártási és temperálási folyamat során 9H-ra keményedik. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak, még éles tárgyakkal, például kulcsokkal vagy késekkel való érintkezéskor is. Az üveget oleofób és hidrofób réteg borítja, amely megakadályozza az ujjlenyomatok vagy más szennyeződések megjelenését a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintésérzékenységet, és rendkívül sima, így az ujjad mozgatása a képernyőn élvezet. Egy további funkciója a privacy védelem - az üveg bizonyos szögben blokkolja a kijelző által kibocsátott fényt, így olyan hatást ér el, mint az ATM-ek. Az üveg kifejezetten arra lett tervezve, hogy megvédje a képernyőt a karcolásoktól és minimalizálja a sérülés kockázatát egy váratlan esés során. Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/ Watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutorycznysklepSpigen TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:
1) Kezdd a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a vízpára elnyeli az összes port a légkörből, és nem zavarja a telepítést.
2) Alaposan tisztítsd meg és zsírtalanítsd a képernyő felületét, majd polírozd fényesre egy száraz kendővel.
3) Helyezd a keretet az üveggel a telefon elejére.
4) Távolítsd el a keretet és a védőfóliát. Szabadítsd meg a légbuborékoktól úgy, hogy az egészet alaposan nyomkodod körkörös mozdulatokkal több tucat másodpercig. Tedd ezt úgy, hogy a ragadó réteg minél szorosabban kapcsolódjon a képernyőhöz. TERMÉKJELLEMZŐK:
- 100% Eredeti
- Eredeti csomagolásban
- 9H keménység
- Kellemes tapintású 2,5D élek
- További oleofób réteg
- Privacy védelem
- Nem befolyásolja az érintési funkciót
- Méretek: 155x72mm CSOMAG TARTALMA:
2 x Spigen Glas.TR "Ez Fit" Privacy Üveg
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett