Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809971232296 Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen Glas.TR „EZ-FIT” 2-PACK Galaxy Watch Ultra (47 mm) átlátszó üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809971232296 | Márka: Spigen

Edzett üveg Spigen Glas.TR „EZ-FIT” 2-PACK Galaxy Watch Ultra (47 mm) átlátszó üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg forradalmi telepítési módszerrel – ha eddig féltél az edzett üveg használatától, a problémáid most megoldódtak!

Az edzett üveget egy tökéletesen méretre vágott szerelési kerettel látták el, amely lehetővé teszi az üveg pontos elhelyezését a képernyőn. A gyártó annyira leegyszerűsítette a telepítési folyamatot, hogy minden felhasználó számára teljesen intuitív.

A Glas.TR EZ Fit egy 0,58 mm vastagságú réteg, amelyet a gyártási és edzési folyamat során 9H keménységűre keményítettek. Ezáltal ellenáll a karcolásoknak, még olyan éles tárgyakkal való érintkezés esetén is, mint a kulcsok vagy a kés. Az üveget oleofób és hidrofób réteggel is bevonták, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések lerakódását a képernyőn. Kristálytiszta és tökéletesen visszaadja a megjelenített színeket. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét, és különösen sima, így a képernyőn való ujjmozgatás kellemessé válik. Az üveg kifejezetten a képernyő karcolások elleni védelmére készült, és minimalizálja a sérülés kockázatát váratlan leesés esetén.

Nézd meg, milyen egyszerű: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen
Az üveg/fólia kizárólag a kijelző sík részére van vágva, a készülék gyártója által készített sablon alapján. Csak egy ilyen méretre vágott fólia/üveg biztosítja a teljes kompatibilitást védő tartozékainkkal. A kijelzők különféle élkialakításai miatt az üveg/fólia telepítése után a képernyő körül enyhe légburok keletkezhet. Ez természetes jelenség, és magától a képernyőtől függ.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ: 1) A telepítést közvetlenül fürdés után a fürdőszobában kezdje meg – a vízipára elnyeli a légkörből a port, és nem fog zavarni a telepítésben. 2) Tisztítsa és zsírtalanítsa le alaposan a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával polírozza csillogósra. 3) Helyezze az órára a szerelő keretet az előre eltávolított üveggel. 4) Távolítsa el a keretet és a védőfóliát. Távolítsa el a légbuborékokat, szorosan nyomja meg az egész felületet körkörös mozdulatokkal néhány másodpercig. Tegye ezt úgy, hogy a ragasztható réteg minél erősebben kötődjön a képernyőhöz.

A termék tulajdonságai:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolás
- Kivételesen egyszerű telepítés a szerelőkeretnek köszönhetően
- 9H keménység
- 2,5D simított élek
- Oleofób réteg
- Tökéletes átlátszóság
- Nem befolyásolja az érintőképernyő működését
- Méretek: ø38mm

A készlet tartalma:
2 x Spigen Glas.TR EZ Fit üveg
1 x Telepítési készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett