Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6938075672270 Márka: Torras

Edzett üveg Samsung S24 Torras Insta-III Master üvegfólia


Cikkszám: X00GP121A500 | EAN/Vonalkód: 6938075672270 | Márka: Torras

Edzett üveg Samsung S24 Torras Insta-III Master üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8680 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Torras Insta-III Master edzett üveget kifejezetten a Samsung S24 Ultra számára tervezték. 9H+ keménységével az eszköz a legszélsőségesebb körülmények között is biztonságban marad. Emellett csökkenti a káros kék fényt, támogatva a szem egészségét. Az telepítés könnyű és mindössze egy másodpercet vesz igénybe.

Leejtésállóság: A Torras kiegészítőt úgy tesztelték, hogy ellenálljon az akár 2,44 méter magasságból történő leesésnek. A katonai szintű védelmi technológia biztosítja, hogy telefonja a legkeményebb helyzetekben is védve legyen. Így nyugodtan élvezheti okostelefonja használatát anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonsága miatt.

9H+ keménység: Az Torras Insta-III Master edzett üveg magas keménysége védelmet nyújt a karcolások és mechanikai sérülések ellen. Még az éles tárgyak, például kulcsok vagy kések sem képesek kárt tenni a kiegészítő felületében. Ennek eredményeként okostelefonja képernyője mindig újszerűen fog kinézni.

Problémamentes működés: A nano vezetési technológiának köszönhetően az Torras Insta-III Master üveg magas érintésérzékenységet biztosít. A gyors jeltovábbítás lehetővé teszi az ujjlenyomat-felismerés ugyanolyan hatékony működését, mint az eredeti képernyő esetében. Élvezze okostelefonja sima és problémamentes használatát.

Könnyű és gyors telepítés: Az innovatív automatikus telepítési rendszer egyszerűvé teszi az Torras Insta-III Master üveg telepítését. Egyetlen kattintással pontosan a telefon képernyőjére illesztheti a kiegészítőt. Egy speciális bevonat megakadályozza a légbuborékok kialakulását, biztosítva a tökéletes illeszkedést és esztétikus megjelenést.

Ujjlenyomatvédelem: Az Torras Insta-III Master üveg speciális bevonattal van ellátva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok és szennyeződések megjelenését. Ennek eredményeként készüléke képernyője mindig tiszta és esztétikus megjelenésű marad. Ráadásul az üveg felülete rendkívül sima, és kényelmes használatot biztosít.

Szemvédelem: Az Torras termék TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik a káros kék fény csökkentő képessége miatt. Ennek eredményeként a szemek kevésbé fáradnak el, és kevesebb kellemetlenséget éreznek a hosszabb okostelefon használat során.

Gyártó: Torras
Modell: Insta-III Master
Kompatibilitás: Samsung S24 Ultra
Keménység: 9H+
Tanúsítvány: TÜV Rheinland

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett