Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8809961788895 Márka: Ringke

Edzett üveg Ringke Easy Slide 2-Pack Google Pixel 9 Pro XL Clear üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 8809961788895 | Márka: Ringke

Edzett üveg Ringke Easy Slide 2-Pack Google Pixel 9 Pro XL Clear üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5530 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A kristálytiszta, edzett üvegből készült Easy Slide a Ringke-től tökéletesen visszaadja a kijelző színeit és nem befolyásolja az érintés érzékenységét. Újrahasznosított és megerősített edzett üvegből készül. Magas keménységi fokával (9H) az Easy Slide ellenáll a karcolásoknak, még éles tárgyakkal (kés vagy kulcs) való érintkezés esetén is.
Az üveg speciális oleofób bevonattal rendelkezik, amely minimálisra csökkenti az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések megjelenését az üveg felületén.
Az Easy Slide különösen alkalmas a kijelző védelmére karcolások és váratlan telefonlejesésekből származó ütődések ellen. Ráadásul az egyszerű telepítés érdekében a csomag tartalmazza az Easy Slide szerelőeszközt is, amely megkönnyíti és pontosabbá teszi az üveg felhelyezését.
Az üveg a legszélesebb Case Friendly kivágással rendelkezik, amely biztosítja a kompatibilitást a piacon elérhető legtöbb tokkal és minden Ringke tokkal. A kijelzők széleinek különböző marása miatt a védőfólia/üveg telepítését követően a kijelző körül enyhe légbuborékgyűrű alakulhat ki. Ez természetes jelenség, és a kijelző sajátosságaitól függ.
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ:1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában, közvetlenül fürdés után - a vízgőz minden port elnyel a levegőből, így az nem zavarja a telepítést. 2) Tisztítsa meg alaposan és zsírtalanítsa a kijelző felületét, majd egy száraz ruhával polírozza fényesre. 3) Telepítse a bevonatot a lehető legegyenletesebben – a készletben található pozicionáló kerettel is segíthet. 4) Távolítsa el a légbuborékokat a teljes felület erőteljes, körkörös mozdulatokkal történő megnyomásával, amíg a ragasztóréteg minél szorosabban össze nem kötődik a kijelzővel.
A TERMÉK JELLEMZŐI::- 100% eredeti- Eredeti csomagolásban- 9H keménység- 2.5D lekerekített élek, kellemes tapintású- További oleofób réteg- Tökéletes átláthatóság- Nem befolyásolja az érintés funkcionalitását- Méretek: 83x214mm
A CSOMAG TARTALMA::2 x Ringke Easy Slide üveg2 x telepítő készlet

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett