Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485534 Márka: PURO

Edzett üveg Puro Privacy Tempered Glass iPhone 16 Pro üvegfólia


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUSDGPRIPHONE16P61-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485534 | Márka: PURO

Edzett üveg Puro Privacy Tempered Glass iPhone 16 Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg Puro Privacy Tempered Glass iPhone 16 Pro üvegfólia

Az iPhone 16 Pro készüléked védelme sosem volt ilyen tökéletes, mint most az Puro Privacy edzett üveggel. Ez a kivételes üveg fejlett védelmi technológiát kombinál a privát szűrővel, hogy megóvja adataidat a kíváncsi tekintetektől. A 9H keménységgel rendkívül ellenálló a karcokkal és sérülésekkel szemben, így hosszú távú védelmet biztosít telefonodnak. Tökéletesen illeszkedik az iPhone modelledhez, és a legtöbb tokhoz is kompatibilis, így a Puro Privacy üveg nemcsak biztonságot, hanem kényelmet is nyújt – a tisztán tartó bevonat és az ideális érintési válaszkészség garantálja a készülék mindennapos kellemes használatát.

Specifikáció:

- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Privacy Tempered Glass
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro

Az Puro Privacy edzett üveg legfontosabb előnyei iPhone 16 Pro készülékhez:

- Privát szűrő: Megvédi adataidat a nemkívánatos tekintetektől, ami kiemelten hasznos nyilvános helyeken.
- 9H keménység: Az üveg rendkívül ellenálló a karcokkal és sérülésekkel szemben, ami hosszú távú védelmet garantál iPhone-od számára.
- Tökéletes illeszkedés: Az üveget precízen az iPhone 16 Pro modellhez tervezték, ami ideális illeszkedést és teljes kijelző lefedettséget biztosít.
- Tokkompatibilitás: A "case friendly" típusú üveg tökéletesen együttműködik a legtöbb tokkal, nem okozva elválást vagy használati zavart.
- Érintési válaszkészség és kosz elleni védelem: Az üveg bevonata megakadályozza az ujjlenyomatok kialakulását, és a kiváló érintési érzékenység zökkenőmentes és kellemes használatot biztosít.

A privát szűrő megvédi adataidat

A Puro Privacy edzett üveg egy fejlett privát szűrővel van ellátva, amely korlátozza a képernyő láthatóságát a melletted álló emberek számára. Így nyugodtan használhatod a telefonodat nyilvános helyeken, biztos lehetsz benne, hogy személyes információid biztonságban maradnak.

Magas karcállóság és sérülésvédelem

A Puro Privacy üveg egyik legfontosabb előnye a 9H keménysége, amely rendkívül ellenállóvá teszi a karcokkal és sérülésekkel szemben. Függetlenül attól, milyen intenzíven használod a telefonodat, az üveg érintetlen állapotban marad, hosszú távú védelmet nyújtva az iPhone kijelzőjének.

Tökéletes illeszkedés az iPhone-odhoz

Az üveget kifejezetten az iPhone 16 modellekhez tervezték, ami biztosítja a tökéletes tapadást a kijelzőhöz. A precíz kivitelezésnek köszönhetően nem kell aggódnod a nem megfelelő illeszkedés miatt – az üveg teljesen lefedi a kijelzőt, nem zavarva a Face ID vagy a szenzorok működését.

Kompatibilitás a legtöbb tokkal

A Puro Privacy üveg "case friendly" termék, ami azt jelenti, hogy teljesen kompatibilis a piacon kapható legtöbb tokkal. Így maximális védelmet élvezhetsz anélkül, hogy az üveg ütközne kedvenc tokoddal.

Érintési válaszkészség és kosz elleni védelem

A fejlett technológiának köszönhetően az üveg kiváló érintési érzékenységet biztosít, amely azonnali reakciót garantál minden érintésre. Így élvezheted a sima, reszponzív és kellemes iPhone használatot anélkül, hogy aggódnod kellene a foltok, kosz vagy érintési késedelmek miatt.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett