Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520246366 Márka: Edifier

Edifier W320TN TWS fülhallgató, ANC (szürke)


Cikkszám: W320TN grey | EAN/Vonalkód: 6923520246366 | Márka: Edifier

Edifier W320TN TWS fülhallgató, ANC (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fókuszáljon kedvenc dallamainak szépségére az Edifier W320TN segítségével. A fülhallgató fantasztikus hangminőséget biztosít a dinamikus 13 mm-es meghajtóknak köszönhetően. Elnyerte a Hi-Res minősítést is. Fejlett ANC zajszűrő technológiát használnak, amely hatékonyan távolítja el a környezeti hangokat. 6 mikrofonnal rendelkezik, amelyek egy speciális algoritmussal kombinálva bármilyen körülmények között kényelmesen telefonálhat. A nagy teljesítményű akkumulátoraik akár 5,5 órányi zenelejátszást tesznek lehetővé egyetlen töltéssel, a Bluetooth 5.3 pedig a megbízható csatlakozásért felel.

Fedezze fel a hang új minőségét
Kedvenc dalai még soha nem szóltak jobban! Az Edifier W320TN fülhallgató megkapta a Hi-Res tanúsítványt, és beépített LDAC kodekekkel rendelkezik, ami megerősíti, hogy kiváló hangminőséget biztosíthasson. 13 milliméteres dinamikus meghajtókkal is fel van szerelve, amelyek természetes, tiszta és elragadóan részletgazdag hangzást garantálnak.

Merüljön el a hangokban
Felejtse el az ön körül lévő világot, és merüljön el kedvenc zenéi hangjaiban! Az Edifier W320TN innovatív ANC zajszűrési technológiát használ, amely automatikusan az adott körülményekhez igazítja a megfelelő módot, és hatékonyan kiküszöböli a felesleges külső zajokat, így teljes mértékben arra koncentrálhat, ami érdekli. Szívesebben tartaná a kapcsolatot a környezetével? Használja ki a Transparent módot!

Beszélgetésekhez készült
Fel kell vennie egy fontos telefonhívást, és éppen zsúfolt szupermarketben vásárol? Most már szabadon beszélhet telefonon bárhol is van! Az Edifier W320TN fülhallgató 6 beépített mikrofonnal rendelkezik, amelyek pontosan rögzítik az Ön hangját. Támogatják a fejlett mesterséges intelligencia algoritmust is, amely megbízhatóan kiszűri a szükségtelen háttérzajt. Mindez azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy beszélgetőpartnerei szinte minden helyzetben könnyen meghallják önt.

Szerezzen több örömet a hallgatás során
A fülhallgató ergonómikus kialakítása azt a kényelmet nyújtja, amelyről álmodott, még órákon át tartó használat során is. A speciálisan kialakított kialakítás és a fülhallgató könnyű súlya lehetővé teszi, hogy kellemetlen nyomás vagy kellemetlen érzés nélkül élvezhesse kedvenc zenéit. IP54-es vízálló is, így nem kell attól tartania, hogy megsérülnek például egy intenzív edzés során az edzőteremben.

Megbízható vezeték nélküli kapcsolat
A csatlakozási problémák a múlté! A legújabb Bluetooth 5.3 technológia azonnali és stabil kapcsolatot biztosít egy kompatibilis eszközzel. Nem kell aggódnia az interferencia és a késések miatt sem. Egyszerre akár két eszközhöz is sikeresen csatlakoztathatja. Ezenkívül az Edifier W320TN intelligensen érzékeli, ha a fülében van - vegye le a fülhallgatót, és a zene automatikusan leáll!

A fülhallgató gyors párosítása Android rendszerrel
A fülhallgató rendelkezik a Google Fast Pair funkcióval, amely még egyszerűbbé teszi a fülhallgató és az Android készülék párosítását. Hogyan működik? Nincs más dolga, mint az okostelefonhoz vagy táblagéphez közel vinni a Bluetooth fülhallgatót, és az operációs rendszer azonnal felismeri a párosításhoz elérhető eszközt! Sőt, a Google Fast Pair automatikusan szinkronizálja a csatlakoztatott eszközöket az ön Google-fiókjával, ami azt jelenti, hogy a párosítás után a fülhallgató a bejelentkezett felhasználó összes eszközén elérhető lesz.

Edifier Connect alkalmazás
Szerezzen több lehetőséget a dedikált Edifier Connect alkalmazással! Az ingyenes alkalmazás Android és iOS felhasználók számára is elérhető. Ezzel ellenőrizheti fülhallgatója töltöttségi állapotát, vagy kényelmesen módosíthatja a hangszínszabályzó beállításait, hogy tovább szabhassa a hangzást az igényeinek megfelelően. Fülhallgató-helymeghatározási funkciót is kínál – ha a fülhallgató nincs látótávolságban, az alkalmazásban mindössze néhány kattintással hangértesítést indít, amely segít megtalálni őket!

Hosszú üzemidő
Hallgasson zenét, ameddig csak akar, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy hirtelen lemerül a fülhallgatója. Az Edifier W320TN akár 3,5 órán keresztül folyamatosan működik, ha ANC módot használ, vagy 5,5 óráig, ha kikapcsolja. A csomagban található egy töltőtok, amellyel 17 órára, illetve 27,5 órára meghosszabbítja az üzemidőt. Sőt, a fülhallgató támogatja a gyorstöltést is, így mindössze körülbelül 10 perc töltés kell ahhoz, hogy a W320TN még egy órán át zenélhessen!

A csomag tartalma:

- Fülhallgató

- Töltőtok

- USB töltőkábel

- Használati utasítás

Gyártó: Edifier
Modell: W320TN
Szín: Szürke
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth protokollok: A2DP, AVRCP, HFP
Átalakítók: Φ13 mm
Impedancia: 32 Ω
Frekvencia átvitel: 20Hz-40kHz
SPL: 94 dB±3 dB
Audiokodekek: SBC, LDAC
Mikrofonok száma: 6 (3 mindkét fülhallgatóban)
Mikrofon érzékenység: -38dB±1dB
Üzemidő: ANC bekapcsolva: akár 3,5 óra + 13,5 óra (tokkal); ANC kikapcsolva: legfeljebb 5,5 óra + 22 óra (tokkal)
Töltési idő: kb. 1 óra (fülhallgató), kb. 1,5 óra (tok)
Töltő interfész: USB-C
Bemenet: 5V/200mA (fülhallgató) 5V/1A (tok)
Vízállóság: IP54
Alkalmazás: Edifier Connect
Súly: kb. 51 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett