Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520246977 Márka: Edifier

Edifier NeoBuds Pro 2 Vezeték nélküli TWS fülhallgató, ANC (bézs)


Cikkszám: NeoBuds Pro 2 Ivory | EAN/Vonalkód: 6923520246977 | Márka: Edifier

Edifier NeoBuds Pro 2 Vezeték nélküli TWS fülhallgató, ANC (bézs)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

46500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edifier NeoBuds Pro 2 Vezeték nélküli TWS fülhallgató, ANC (bézs)
Az Edifier NeoBuds Pro 2 kiváló minőségű fülhallgató prémium hangzást kínál – Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkezik azokhoz az eszközökhöz, amelyek jobb hangzást biztosítanak, mint egy CD. A nagy kapacitású akkumulátoroknak köszönhetően egyetlen töltéssel 4 órán át, egy töltőtok segítségével pedig további 12 órán keresztül élvezheti a zenét. Az összesen 8 környezeti zajszűréssel (ENC) rendelkező mikrofonnal felszerelve szabadon beszélhet anélkül, hogy aggódnia kellene az állandó ismétlés miatt. A mellékelt 7 pár különböző méretű gumifej biztosítja, hogy a fülhallgató biztonságosan illeszkedjen a fülébe. Sőt, az érintésérzékelés funkcióval a fülhallgató automatikusan szünetelteti és folytatja a lejátszást, így nem marad le kedvenc pillanatáról sem. A térhatású hangzás rendkívüli hallgatási élményt nyújt. Szeret játszani? A Gaming Mode zökkenőmentes hang- és képszinkronizálást kínál, hogy még könnyebbé váljon a győzelem. Az Ambient Aware mód pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre hallgathasson zenét és tartsa a kapcsolatot a környezetével, így biztonságosan indulhat futni, vagy várhat a pályaudvaron vagy a repülőtéren anélkül, hogy aggódnia kellene a fontos üzenetek hiánya miatt. Jól hangzik? És ez csak egy része a funkcióknak!

Az Edifier szélessávú többcsatornás ANC-je
Az aktív zajszűrés (ANC) egy olyan technológia, amely aktívan csökkenti a környezeti zajokat, lehetővé téve, hogy zavaró hangok nélkül merüljön el a zenében vagy a médiában. A NeoBuds Pro 2 fejlett ANC rendszert használ három mikrofonnal, amelyek többcsatornás rendszerben működnek, és Feed-Forward és Feed-Back zajcsökkentést is biztosítanak. Ez lehetővé teszi, hogy a fejhallgató széles, akár 5 kHz-es sávszélességben rögzítse és megszüntesse a zajt, messze felülmúlva a hagyományos ANC-rendszereket, amelyek csak a 100-200 Hz-es sávokra koncentrálnak. Ez azt jelenti, hogy a NeoBuds Pro 2 nemcsak az alacsony frekvenciájú zajokat csökkenti, hanem egy sor más hangot is, például billentyűzetkattogást, beszélgetéseket, háztartási gépek hangjait, horkolást, sőt még a babasírást is, így biztosítva, hogy a környezettől függetlenül teljesen elmerüljön a zenében.

Hosszú üzemidő és érintésérzékelés
A NeoBuds Pro 2 fülhallgató bekapcsolt ANC-vel 4 órányi töltésével és a töltőtokkal további 12 órányi üzemidőt biztosít, míg a funkció kikapcsolt állapotában 5,5 órán keresztül, 16,5 órával meghosszabbítva hallgathat zenét. Még van hátra egy óra utazás, és még csak a film felénél jár? Csatlakoztassa a fülhallgatót a töltőhöz 15 percre, és további 2 órán át nézheti a filmet! Kérdez valamit az utastársa? Az érintésérzékelésnek köszönhetően a fülhallgató észleli, hogy viseli-e – ha az egyiket vagy mindkettőt leveszi, automatikusan szünetelteti a zenét, és a visszahelyezés után folytatja.

Érintőpanelek
Mindkét fülhallgató érintőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a lejátszás vezérlését, a hívások kezelését és a módok közötti váltást anélkül, hogy a telefonhoz kellene nyúlnia. Csak érintse meg a bal vagy jobb oldali panelt bizonyos számú alkalommal, és előhívja a hozzárendelt funkciót.

Csúcsminőségű hangzás
A NeoBuds Pro 2 fülhallgató Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkezik, de LDAC és LHDC kodekekkel is rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a fülhallgató támogassa a nagyon széles, 20Hz-40KHz (LDAC) frekvenciaválaszt, és garantálja a Bluetooth-on keresztül továbbított fantasztikus hangminőséget. A beépített Bluetooth 5.3 stabil, interferenciamentes kapcsolatot kínál, így élvezheti a hang nyújtotta audiofil élményt fejkövetéssel is, amitől úgy érzi, akármerre fordítja is a fejét, körülveszi a valósághű hangzás mindenhonnan.

Beszélgetések
Mindegyik fülhallgató 4 mikrofonnal rendelkezik Enviromental Noise Cancellation (ENC) funkcióval, amely csökkenti a háttérzajt, miközben kiemeli a hangját, így beszélgetőpartnerei tisztán hallhatják Önt.

Edzés közben és útközben
Az ambient mód fantasztikus megoldás azoknak, akik sokat utaznak és szeretnek zenét hallgatni, miközben a vasútállomáson vagy a repülőtéren várakoznak. Ez a mód lehetővé teszi, hogy egyszerre élvezze a lejátszott zeneszámok hangját, és figyelje a környezetét, például hallja a bejelentéseket. A sportolók és a fizikai tevékenységeket kedvelők is értékelni fogják ezt a funkciót, mivel növeli a biztonságot. Sőt, az IP54-es védelem garantálja a por elleni védelmet és védelmet az izzadság és az eső ellen.

Edifier ConneX és néhány további előny
Bővítse képességeit az Edifier ConneX alkalmazással! Hozzáférést biztosít a hangszínszabályzó (EQ) funkciókhoz, további beállításokhoz, a LED-ek színének 8 különböző verzióra való megváltoztatását és még sok mást! A fülhallgatók további előnyei közül TWS tükrözés funkcióval rendelkeznek, amivel bármilyen fülhallgatót beállíthatunk fő, azaz a Bluetooth kapcsolatot tartó fülhallgatónak. Ráadásul két eszköz egyidejű csatlakoztatására is alkalmas! Mostantól könnyedén válthat zenék, filmek vagy hívások között 2 különböző eszközön. Az alkalmazás lehetővé teszi a fejhallgató gyors megtalálását is azáltal, hogy megmutatja az utolsó ismert pozícióját egy térképen, és lehetővé teszi a hangjelzés távoli aktiválását. Ez páratlan felhasználói élményt nyújt.

A csomag tartalma:
- Fülhallgató x 2
- Töltőtok x 1
- Fülhallgató gumifejek x 7 pár (XXS-XXL)
- Töltőkábel x 1
- Borító x 1
- Használati utasítás x 1

Márka: Edifier
Modell: NeoBuds Pro 2
Szín: Bézs
Bluetooth: V5.3
Bluetooth protokollok: A2DP, AVRCP, HFP
Munkatávolság: 10 m
Az egyidejűleg csatlakoztatott eszközök száma: 2
Működési idő ANC-vel: 4 óra (fülhallgató) + 12 óra (töltőtok)
Működési idő kikapcsolt ANC-vel: 5,5 óra (fülhallgató) + 16,5 óra (töltőtok)
Akkumulátor kapacitása: 55 mAh/3,85 V (fülhallgató), 500 mAh/3,7 V (tok)
Töltőport: USB-C
Töltési idő: 1 óra (fülhallgató), 1 óra (töltőtok)
Súly: 5,6 g (egy fülhallgató), 49,2 g (tok)
Hangkódolás: LDAC, LHDC, SBC, AAC
Driverek: Knowles Balanced Armature Driver
Hangszóró mérete: 10 mm, dinamikus
Impedancia: 24Ω
Mikrofonok: 8 (4 mindegyik fülhallgatón)
Mikrofon érzékenység: -38dB
Frekvencia átvitel: 20Hz-40KHz(LDAC), 20Hz-20KHz(SBC,AAC)
Audio: 192kHz, 24bit
Védettségi szint: IP54
Hangnyomásszint: 92dB
Alkalmazás: Edifier ConneX

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett