Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520247813 Márka: Edifier

Edifier HECATE G3M PRO Vezeték nélküli Gaming Egér (lila)


Cikkszám: G3M PRO Purple | EAN/Vonalkód: 6923520247813 | Márka: Edifier

Edifier HECATE G3M PRO Vezeték nélküli Gaming Egér (lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edifier HECATE G3M PRO Vezeték nélküli Gaming Egér (lila).
Az Edifier G3M PRO egér új, áttetsző dizájnnal minden igazi játékrajongó nélkülözhetetlen eszköze! A fejlett PAW3395 érzékelő, amelyet a PixArt-tal együttműködve hoztak létre, felelős az egér hatékony és megbízható teljesítményéért, és a DPI akár 26.000-es állíthatóságával könnyedén alkalmazkodhat a játék típusához. Három különböző módot kínál az eszközhöz való csatlakozásra és két különböző kapcsolót. A hosszú, akár 70 órás vezeték nélküli üzemidő megszakítás nélküli izgalmas játékélményt garantál, anélkül, hogy gyakori újratöltésre lenne szükség, és a 90 millió kattintás élettartama évekig tartó megbízhatóságot biztosít.

Pontosság a kezedben
A fejlett PAW3395 érzékelő, kombinálva az 50-26000 közötti állítható DPI-vel, lehetővé teszi az egér érzékenységének tökéletes beállítását a játékstílusodhoz. Te döntöd el, mennyire pontosan szeretnéd irányítani a játék minden aspektusát! 650 IPS értékkel és 50G gyorsulással még a legdinamikusabb mozdulatok is rendkívül precízek és simák lesznek.

Két különböző kapcsoló
A Huano két különböző mechanikus mikrokapcsolójának köszönhetően beállíthatod a kattintások hangját az aktuális módnak megfelelően. A játékmód pontosan reagál az összes parancsodra, kapcsolói élettartama pedig 80 millió kattintás. Ezzel szemben a csendes mód nemcsak munkára, hanem éjszakai játékra is tökéletes - a kapcsolók élettartama eléri a 10 millió kattintást.

Három csatlakozási mód
Mostantól a választott eszközhöz az általad kedvelt módon csatlakoztathatod az egeret. Az Edifier HEACATE G3M PRO vezeték nélküli és vezetékes csatlakozást is támogat. Használd a mellékelt USB-C kábelt, hogy szabadon játszhass a kedvenc játékaiddal, anélkül, hogy aggódnod kellene az egér hirtelen lemerülése miatt. Értékeled a mozgásszabadságot? Semmi probléma! Használd a Bluetooth kapcsolatot vagy a 2.4GHz-es linket, amely mindössze 1 ms ultra alacsony késleltetést garantál.

Kényelem szem előtt tartva
Az egér ergonomikus és ultra könnyű kialakítása (63 g) páratlan kényelmet biztosít még órákig tartó játék közben is. Az Edifier HECATE G3M PRO tökéletesen alkalmazkodik a kezed formájához, így természetes pozícióban tarthatod – nem kell aggódnod az állandó csuklófájdalom miatt! Bőrbarát anyagokat használtak az egérhez, amelyek megakadályozzák a tenyér izzadását, és a Teflon csúszók az alján sima mozgást biztosítanak az asztalfelületen.

Testreszabhatóság a preferenciáid szerint
Szeretnéd még inkább személyre szabni az egér teljesítményét? Használd a HECATE Connect szoftvert! Ezzel többek között megváltoztathatod a kiválasztott gombok funkcióit, beállíthatod a DPI-t, meghatározhatod saját makróidat és még sok más funkciót.

Tartalmazza
- gaming egér
- USB-C – USB-A töltőkábel
- USB adapter
- matricák
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Edifier
Modell: G3M Pro
Szín: Áttetsző lila
Gomb élettartam: Kb. 90 millió kattintás
Érzékelő: PAW3395
Kapcsolók: Mechanikus, HUANO
DPI: 50-26000
IPS: 650
Gyorsulás: 50G
Frissítési ráta: 125-1000 Hz
Üzemidő: Kb. 70 h
Töltési interfész: USB-C
Akkumulátor kapacitás: 300 mAh
Csatlakozás: 2.4G/Bluetooth/USB-C
Méret: 118.7 x 61 x 38.6 mm
Súly: Kb. 63 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett