Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520247752 Márka: Edifier

Edifier HECATE G3M PRO 26000DPI Vezeték nélküli Játék Egér (átlátszó)


Cikkszám: G3M PRO Transparent | EAN/Vonalkód: 6923520247752 | Márka: Edifier

Edifier HECATE G3M PRO 26000DPI Vezeték nélküli Játék Egér (átlátszó)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edifier HECATE G3M PRO 26000DPI Vezeték nélküli Játék Egér (átlátszó).

Az Edifier G3M PRO egér új áttetsző dizájnjával elengedhetetlen eszköze minden igazi játékrajongónak! Az egér hatékony és megbízható teljesítményéért a PixArt-tal együttműködésben készült, fejlett PAW3395 szenzor felel, és a DPI akár 26 000-ig történő beállításának köszönhetően könnyedén igazíthatod működését a játék típusához. Három különböző módja van az eszközzel való csatlakozásra és két különböző kapcsolót kínál. A hosszú, akár 70 órás vezeték nélküli üzemidő garantálja a megszakítás nélküli izgalmas játékmenetet, anélkül, hogy gyakori töltésre lenne szükség, és a 90 millió kattintás élettartam megbízhatóságot biztosít évekre előre.

Pontosság a kezedben
A fejlett PAW3395 szenzor, a 50-26000 közötti állítható DPI-val lehetővé teszi, hogy tökéletesen beállítsd az egér érzékenységét a játékstílusodhoz. Te döntöd el, hogyan akarod irányítani a játék minden aspektusát! A 650 IPS értékkel és 50G gyorsulással még a legdinamikusabb mozdulatok is rendkívül pontosak és simák lesznek.

Kétféle kapcsoló
A Huano két különböző mechanikai mikrokapcsolójának köszönhetően a kattintások hangját az aktuális módhoz igazíthatod. A játék mód pontosan követi minden parancsod, és kapcsolói 80 millió kattintás élettartammal bírnak. A csendes mód viszont nemcsak munkára, hanem éjszakai játékokra is tökéletes - a kapcsolók élettartama eléri a 10 millió kattintást.

3 mód a csatlakozáshoz
Most az általad választott módon csatlakoztathatod egered az eszközhöz. Az Edifier HECATE G3M PRO támogatja a vezeték nélküli és a vezetékes csatlakozást is. Használd a mellékelt USB-C kábelt, hogy szabadon játszhass kedvenc játékaiddal anélkül, hogy aggódnod kellene az egér hirtelen lemerülése miatt. Értékeled a mozgás szabadságát? Semmi gond! Használd a Bluetooth kapcsolatot vagy a 2,4 GHz-es kapcsolatot, amely ultraalacsony, mindössze 1 ms késleltetést garantál.

Komfortot szem előtt tartva
Az egér ergonomikus és ultrakönnyű (63g) kialakítása páratlan kényelmet garantál akár órákon át tartó játék közben is. Az Edifier HECATE G3M PRO tökéletesen alkalmazkodik a kezed formájához, lehetővé téve, hogy természetes pozícióban tartsd – így nem kell állandó csuklófájdalomtól szenvedned! Az egér bőrbarát anyagokból készült, hogy elkerüld a tenyered izzadását, és a Teflon csúszótalpakkal alul simán mozog az asztal felületén.

Személyre szabhatóság
Akarod még tovább személyre szabni az egér teljesítményét? Használd a HECATE Connect szoftvert! Ezzel többek között megváltoztathatod a kiválasztott gombok funkcióit, beállíthatod a DPI-t, létrehozhatod saját makróidat és még sok más lehetőséget is igénybe vehetsz.

A csomag tartalma:
-játék egér
-USB-C-ről USB-A-ra töltő kábel
-USB adapter
-matricák
-használati útmutató

Gyártó: Edifier
Modell: G3M Pro
Szín: Áttetsző fehér
Gombok élettartama: Körülbelül 90 millió kattintás
Szenzor: PAW3395
Kapcsolók: Mechanikus, HUANO
DPI: 50-26000
IPS: 650
Gyorsulás: 50G
Frissítési ráta: 125-1000 Hz
Üzemidő: körülbelül 70 óra
Töltési interfész: USB-C
Akkumulátor kapacitás: 300 mAh
Kapcsolat: 2.4G/Bluetooth/USB-C
Méretek: 118,7 x 61 x 38,6 mm
Súly: Körülbelül 63 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett