Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6942202300059 Márka: Transformers

Earphones TWS Transformers TF-T31 (sárga) fülhallgató


Cikkszám: TF-T31-yellow | EAN/Vonalkód: 6942202300059 | Márka: Transformers

Earphones TWS Transformers TF-T31 (sárga) fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Transformers TF-T31 fejhallgató (sárga)

A TF-T31 vezeték nélküli fejhallgató ötvözi a 13 milliméteres meghajtók által kínált fület gyönyörködtető hangzást egy jellegzetes, modern dizájnnal, amely az ikonikus Transformers márkára utal. Ennek köszönhetően magas minőségű hangzást és megbízható Bluetooth 5.4 kapcsolatot élvezhetsz. Ergonomikus kialakítása és hosszú működési ideje (egy töltéssel akár 5 óráig) is kiemelkedő.

Legújabb Bluetooth 5.4 technológia
A Bluetooth 5.4 technológiával a TF-T31 fejhallgató stabil és gyors kapcsolatot biztosít eszközeiddel, így kiküszöbölve az interferenciát és késleltetést. Ez azt jelenti, hogy nemcsak zenehallgatáshoz, hanem filmnézéshez és játékhoz is kiváló. További előnye a széles kompatibilitás - könnyedén párosíthatod a legtöbb Android, Windows vagy iOS rendszert futtató okostelefonnal vagy laptoppal.

Ergonomikus dizájn és könnyű kivitel
A Transformers TF-T31 kényelmet biztosít, amire vágysz. Könnyű, ergonomikus kialakítása tökéletesen illeszkedik a fül formájához, így még hosszabb viselés során is kényelmes. Ezáltal kiváló választás a mindennapi használatra, akár intenzív tevékenységek, akár pihenő pillanatok során. Ezen kívül a fejhallgató használata nagyon egyszerű - érintőpaneljeikkel könnyedén leállíthatod a lejátszást, számot válthatsz, fogadhatod a hívásokat és még sok mást.

Két lejátszási mód - zene és játék
A TF-T31 fejhallgatók két móddal rendelkeznek: a zenei mód teljes, térhatású hangzást biztosít a zenerajongóknak, míg a játék mód minimalizálja a késleltetést és pontosabb hangzást kínál, tökéletes a játékhoz. Így testre szabhatod a fejhallgatót az igényeid szerint és bármilyen helyzetben optimális hangzást élvezhetsz!

Panorámás térhatású hangzás
A Transformers TF-T31 fejhallgató panorámás térhangzás technológiát alkalmaz, amely elragadó zenei élményt nyújt bárhol is vagy. Emellett a 13 mm-es meghajtók magas minőségű hangzást biztosítanak, egyértelműen elkülönülő mély, közép és magas hangokkal, lehetővé téve, hogy teljes mélységében és részletességében élvezd a zenét.

Egész napos akkumulátor teljesítmény
A nagy teljesítményű akkumulátoroknak és az alacsony fogyasztású Bluetooth 5.4 kapcsolatnak köszönhetően a TF-T31 fejhallgatók egyetlen töltéssel körülbelül 5 órán keresztül képesek zenét lejátszani. Ráadásul a mellékelt tok lehetővé teszi a fejhallgató többszöri feltöltését és USB-C-n keresztüli töltését - mindössze körülbelül 1,5 óra alatt.

A csomag tartalma:
- Fejhallgató
- Töltőtok
- USB-A - USB-C töltőkábel

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T31
Szín: Sárga
Bluetooth verzió: 5.4
Hatótáv: Akár 10 m
Meghajtó: 13 mm
Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32Ω
Érzékenység: Kb. 109 dB
Fejhallgató akkumulátor kapacitása: 30 mAh
Tok akkumulátor kapacitása: 300 mAh
Működési idő: Kb. 5 óra
Töltési idő: Kb. 1,5 óra
Töltőport: USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett