Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472790855 Márka: Transformers

Earphones TWS Transformers TF-T01 (sárga)


Cikkszám: TF-T01-yellow | EAN/Vonalkód: 6975472790855 | Márka: Transformers

Earphones TWS Transformers TF-T01 (sárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Transformers TF-T01 fejhallgató (sárga)

A Transformers TF-T01 egy csúcstechnológiás TWS fejhallgató, amely ötvözi a legújabb technológiát és egyedi dizájnt. Felhasználói kényelemre és kiváló hangzásra tervezett - teljes zenei élményt kínál. 13 milliméteres meghajtókkal van felszerelve, és támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát, ami gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatot garantál. Legyen szó intenzív edzés közbeni zenehallgatásról vagy dinamikus játékokról, a TF-T01 fejhallgatók olyan hangminőséget nyújtanak, amely a legigényesebb felhasználókat is kielégíti!

Erőteljes hangzás dinamikus meghajtókkal

A Transformers TF-T01 13 mm-es meghajtókkal rendelkezik, amelyek mély basszust, tiszta középtartományt és éles magas hangokat biztosítanak. Ráadásul az AAC kodek támogatásával nagy felbontású térhatású hangzást élvezhetünk, amely hűen visszaadja kedvenc zenéink minden részletét. Tökéletes választás azok számára, akik teljesen elmerülnének az audio világában!

Hosszú lejátszási idő

Mindegyik fejhallgató 33 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül 5 óra megszakítás nélküli zenehallgatást biztosít. Ezen felül a 300 mAh-s töltőtok lehetővé teszi a TF-T01 többszöri teljes feltöltését, így még hosszabb összesített lejátszási időt biztosít. Töltéshez USB-C interfész áll rendelkezésre, amely gyors energiapótlást tesz lehetővé. Ez garantálja, hogy a fejhallgatók készen álljanak, amikor szükség van rájuk!

Fejlett Bluetooth 5.3 technológia

A fejhallgatók Bluetooth 5.3 technológiát alkalmaznak, amely stabil kapcsolatot és gyors párosítást biztosít az eszközöddel. Legyen szó telefonról, táblagépről vagy laptopról, most élvezheted a megszakítás nélküli vezeték nélküli átvitel előnyeit akár 10 méteres távolságban is! Mindez biztosítja a mozgás szabadságát és a kényelmes használatot. Ezenkívül a fejhallgatók kompatibilisek a legtöbb népszerű operációs rendszerrel, például a Windows, Android és iOS rendszerekkel.

Ergonomikus kialakítás és kényelmes viselet

A Transformers TF-T01 fejhallgatókat kényelmességre tervezték. Ergonomikus formájuk és kompakt méretük révén tökéletesen illeszkednek a fülbe, és biztosítják a stabilitást és a kényelmes viselést hosszabb használat során is. Hallgasd a zenét, ameddig csak akarod, és ne félj a fáradtságtól! Megemlítendő továbbá a fejhallgatók eredeti dizájnja, amely biztosan sok Transformers rajongónak elnyeri a tetszését.

2 lejátszási mód közül választhat

A Transformers TF-T01 a felhasználók sokféle igényének kielégítésére lett tervezve, ezért két lejátszási módot kínál: játék és zene. A játék módban a fejhallgatók minimalizálják a késleltetést mindössze 45 ms-ra, ami tökéletes szinkronizálást eredményez a videó és a hang között. Most könnyen meghallhatod az ellenfeleid lépteit vagy a lövések hangját, jelentősen növelve a győzelmi esélyeidet! A zene módban pedig a mély, részletes Hi-Fi hangra koncentrálnak, amely visszaadja a lejátszott dalok minden apró részletét, és valóban magával ragadó hallgatási élményt nyújt.

Tartalmazza:
- Fejhallgató
- Töltőtok
- Töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T01
Szín: Sárga
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótáv: Kb. 8-10 m
Frekvencia: 2.402-2.480 GHz
Meghajtó: 13 mm
Frekvencia-válasz: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32Ω
Érzékenység: Kb. 109 dB
Kodekek: AAC
Fejhallgató akkumulátor kapacitása: 33 mAh
Tok akkumulátor kapacitása: 300 mAh
Töltési idő: Kb. 1.5 h
Működési idő: Kb. 5 h
Töltési interfész: USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett