Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213611086 Márka: Soundpeats

Earphones TWS Soundpeats Engine4 (Fekete)


Cikkszám: Engine4 Black | EAN/Vonalkód: 6941213611086 | Márka: Soundpeats

Earphones TWS Soundpeats Engine4 (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Earphones Soundpeats Engine4 (Fekete)
HiRes szintű hangzás, hosszú üzemidő és alacsony késleltetés csak néhány a Soundpeats Engine4 előnyei közül. A fejhallgató Bluetooth 5.3-at használ és egyszerre 2 eszközhöz is csatlakozni tud. Ezenkívül egy dedikált alkalmazás gyakorlati funkciókhoz biztosít hozzáférést, és a fejhallgatók működését érintőpanelek könnyítik meg. Emellett a készlet 3 méretű fülbetéteket tartalmaz, így mindenki testre szabhatja az Engine4-et a saját igényei szerint.

Az Önnek járó hangzás
A fejhallgató dinamikus hajtóművekkel van felszerelve: egy 6 mm-es magassugárzóval és egy 10 mm-es magassugárzóval, ami a kiváló hangminőséget biztosítja. Ezenkívül LDAC audio codecet használ, ami HiRes-szabványú hangzást biztosít. Ennek eredményeként élvezheti a gazdagon részletezett hangzást.

Párosítás 2 eszközzel egyszerre
A nagyobb szabadság érdekében a fejhallgatót egyszerre 2 eszközzel is párosíthatja, és kényelmesen válthat közöttük. Ez lehetővé teszi, hogy filmeket nézzen laptopján, zenét hallgasson és hívásokat fogadjon. Élvezze az Engine4 által nyújtott kényelmet.

Hosszú üzemidő
Hallgasson podcastokat, hangoskönyveket vagy zenét útközben, és ne aggódjon, hogy a fejhallgatója túl gyorsan lemerül. Az Engine4 egyetlen töltéssel körülbelül 12,5 órán át játszik, a töltőtokkal pedig 43 óráig. A készülék töltését pedig a mellékelt USB-USB-C kábel segíti.

Alacsony késleltetés
Játssza kedvenc játékait és élvezze a még nagyobb beleélést a Soundpeats Engine4-gyel. A fejhallgatók alacsony, 70 ms késleltetést kínálnak, ami jobb audio és videó szinkronizációt eredményez. A Játékmódot a Soundpeats alkalmazason keresztül lehet aktiválni.

További lehetőségek az alkalmazással
Töltse le a Soundpeats alkalmazást és férjen hozzá további funkciókhoz. Az alkalmazásból beállíthatja az EQ-t, a hangerőt, módokat állíthat be, visszaállíthatja a beállításokat és letilthatja az érintőpaneleket. Ezen kívül értesítéseket kap a szoftverfrissítésekről vagy az akkumulátor töltöttségi szintjéről.

A csomag tartalma:
- fejhallgatók
- töltőtok
- USB-USB-C töltőkábel
- S/M/L fülbetétek (egy pár már a fejhallgatókon van)
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Soundpeats
Model: Engine4
Szín: fekete
Meghajtó átmérő: 6 mm, 10 mm
Bluetooth verzió: 5.3
Működési idő: 12,5 óra (fejhallgató), 43 óra (töltőtok)
Töltőport: USB-C
Késleltetés szintje: 70 ms
Dedikált alkalmazás: igen, Soundpeats
Üzemmódok: Játék, Fülbe helyezés érzékelés

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett