Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408926 Márka: QCY

Earphones TWS QCY AilyBuds Clear T32 (fehér)


Cikkszám: T 32 white | EAN/Vonalkód: 6957141408926 | Márka: QCY

Earphones TWS QCY AilyBuds Clear T32 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A TWS QCY AilyBuds Clear T32 fejhallgatók (fehér) fejlett funkciókat egyesítenek, hogy kényelmet, magas hangminőséget és megbízhatóságot nyújtsanak mindennapi használatra. Kiváló hívásminőséget nyújtanak a 4 ENC zajcsökkentő mikrofonnak köszönhetően. Továbbá, a 13 milliméteres meghajtók kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, amit a QCY alkalmazásban személyre lehet szabni. Ezenkívül a gyors töltés, a stabil Bluetooth 5.3 kapcsolat és az érintésérzékeny támogatás teszi a T32-t nagyszerű választássá a mindennapi használathoz. Kényelmesen fényképezhet is velük.

Tiszta hívások:
Beszéljen szeretteivel anélkül, hogy aggódna a háttérzaj miatt. Az AilyBuds Clear T32 négy ENC mikrofonnal rendelkezik, melyek pontosan rögzítik a hangját és elnyomják a külső zajokat, így a hívó fél minden szavát megérti. Ráadásul a kifinomult kialakítás hatékonyan blokkolja a 25 km/h sebességig terjedő szélzajt is.

Könnyű és kényelmes:
Hallgassa kedvenc podcastját, ameddig csak szeretné. A fejhallgatókat ergonomikus és könnyű kialakítás jellemzi - egyetlen fejhallgató súlya nem haladja meg a 4 g-ot. Emellett nem okoznak kellemetlen nyomást, így hosszú ideig viselheti őket kényelmetlenség nélkül.

Hangzás az Ön igényeinek megfelelően:
A fejhallgatók 13 milliméteres Ti-bevonatú meghajtókkal vannak felszerelve, melyek lehetővé teszik, hogy élvezhesse a fülbemászó közép- és magas hangokat. Ezenkívül a QCY alkalmazás lehetővé teszi a hangzás személyre szabását. 9 előbeállítással választhatja ki az Önnek megfelelő effektust, mint például Pop, Rock vagy Classic.

Gyors töltés:
Aggódik, hogy a fejhallgatók a legkevésbé alkalmas pillanatban merülnek le, és túl sokáig tart a töltésük? Ne tegye! Az AilyBuds Clear T32 akár 5 órát is működik egyetlen töltéssel, és a tokkal együtt - 22,5 órát. Továbbá, mindössze 10 perc töltéssel körülbelül 60 percig bírják.

Megbízható kapcsolat:
A fejhallgatók Bluetooth 5.3-at használnak, mely gyors és stabil kapcsolatot biztosít az eszközével. Ezenkívül a 68 ms késleltetés javítja az audio és videó szinkronizációját - tökéletes játékra vagy filmnézésre.

További lehetőségek:
Töltse le a QCY alkalmazást, és használja ki az elérhető funkciókat. Ezzel ellenőrizheti a fejhallgatók töltöttségi szintjét, engedélyezheti a fejhallgató alvó módját, a játékmódot vagy megtalálhatja az elveszett fejhallgatókat.

Kényelmes kezelés:
Aktiválja a kiválasztott funkciókat a fejhallgatók érintőpaneljével. Ezekkel megállíthatja/folytathatja a zenelejátszást, fogadhatja/elutasíthatja a hívásokat, átugorhat egy dalt, vagy használhatja a hangasszisztenst. Ezenkívül az AilyBuds Clear T32 segítségével távolról is készíthet fényképeket.

Tartalom:
- fejhallgatók
- töltőtok
- USB-A - USB-C kábel
- használati útmutató

Gyártó: QCY
Modell: AilyBuds Clear T32
Szín: fehér
Meghajtó átmérője: 13 mm
Késleltetési szint: 68 ms
Alkalmazás: QCY App
Kompatibilitás: iOS, Android
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth hatótávolság: 10 m
Üzemidő: 5 h (fejhallgatók), 22.5 h (töltőtokkal)
Bluetooth profilok: A2DP, AVRCP, HFP
Akkumulátor kapacitása: 27 mAh (fejhallgató), 350 mAh (töltőtok)
Töltőport: USB-C
Vízállóság: IPX5
Méretek: 33 x 17 x 19 mm (fejhallgató), 53 x 55 x 29 mm (töltőtok)
Súly: 4 g (fejhallgató)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett