Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002633000 Márka: Mcdodo

Earbuds TWS Mcdodo Lite HP-3300 (fekete)


Cikkszám: HP-3300 | EAN/Vonalkód: 6921002633000 | Márka: Mcdodo

Earbuds TWS Mcdodo Lite HP-3300 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Felejtsd el a bosszantó zajokat és összpontosíts kedvenc zenéidre. A Mcdodo HP-3300 fülhallgatók támogatják az ANC zajcsökkentést és kiváló hangminőséget biztosítanak a 13 milliméteres meghajtóknak köszönhetően. Hosszú akkumulátor-élettartamukkal és megbízható Bluetooth 5.3 átvitelükkel is kitűnnek. Kivételesen kényelmesek is – biztosítják a kívánt komfortot a használat során.

Zárd ki a zajokat
Szeretnéd kizárni a bosszantó zajokat az irodában vagy a buszon? A Mcdodo fülhallgatók segítenek ebben! Az HP-3300 modell megbízható ANC zajcsökkentést kínál, így elfelejtheted a felesleges, irritáló hangokat és arra koncentrálhatsz, ami a legfontosabb számodra – például a kedvenc podcastodra.

Telefonhívásokhoz tervezve
A fülhallgatók kettős mikrofonjainak köszönhetően bárhol szabadon telefonálhatsz. Továbbá, az ENC technológia hatékonyan csökkenti a környezeti zajokat. Mindez biztosítja, hogy te és a hívó fél gond nélkül halljátok egymást.

Fantasztikus hangminőség
Fedezd fel a kedvenc zenéid eddig nem hallott részleteit. A fülhallgatók dinamikus 13 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak. Erőteljes basszusok, gazdag közép- és tiszta magas hangok – mindez biztosan elnyeri a zenerajongók tetszését!

Fejlett dizájn
Az HP-3300 modell tokja úgy lett kialakítva, hogy megakadályozza a véletlenszerű bezáródást a használat során. A fülhallgatók ergonomikus kialakítása is figyelemre méltó, biztosítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a füledhez, ne essenek ki és ne gyakoroljanak kényelmetlen nyomást. Emellett az IPX4 vízállóságnak köszönhetően nyugodtan hallgathatsz zenét esőben vagy intenzív edzés közben is. A készlet tartalmaz cserélhető fülpárnákat 3 méretben (S, M, L).

Bluetooth 5.3
A Mcdodo fülhallgatók nemcsak zenehallgatásra, hanem filmnézésre vagy játékra is tökéletesek. Az fejlett Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően gyors, stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak – késedelem vagy késlekedés nélkül. Élvezd a megbízható átvitelt és még több örömöt szerezzen a szórakozás!

Hosszú lejátszási idő
Nem kell aggódnod, hogy a fülhallgatók gyorsan lemerülnek. Akkumulátor-üzemidejük akár 6 óráig terjed, és a dedikált tok lehetővé teszi a meghosszabbítást akár 24 óráig is. Az HP-3300 modell töltési ideje kb. 1,5 óra. De ez nem minden. A tok egy kis kijelzővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a tok és az egyes fülhallgatók akkumulátor szintjének kényelmes ellenőrzését.

Kényelmes érintésvezérlés
Szerezd meg a fülhallgatók legfontosabb funkcióihoz való kényelmes hozzáférést – nem kell minden alkalommal a telefonodhoz nyúlnod. A Mcdodo HP-3300 praktikus érintőpaneljei lehetővé teszik például a dalok váltását, a lejátszás szüneteltetését, a hívások fogadását, az ANC zajcsökkentés aktiválását vagy a hangasszisztens aktiválását. Most minden, amire szükséged van, egy karnyújtásnyira van!

A készlet tartalma:
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- Cserélhető fülpárnák (S, M, L)
- USB-C töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Mcdodo
Modell: HP-3300
Szín: Fekete
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth név: Mcdodo N2
Akkumulátor kapacitás: 35 mAh x2 (fülhallgatók), 400 mAh (tok)
Akkumulátor élettartam: akár 6 óra (akár 24 óra tokkal)
Töltési idő: kb. 1,5 óra
Anyag: PC + ABS
Vízállóság: IPX4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett