Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002680301 Márka: Mcdodo

Earbuds TWS Mcdodo HP-8030 (Fehér)


Cikkszám: HP-8030 | EAN/Vonalkód: 6921002680301 | Márka: Mcdodo

Earbuds TWS Mcdodo HP-8030 (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mcdodo TWS Earbuds HP-8030 (Fehér) fülhallgató.
Élvezze a fantasztikus hangminőséget és a páratlan kényelmet a Mcdodo-val! A TWS Earbuds HP-8030 fülhallgató rendkívül könnyű és ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen hallgassa a zenét kellemetlenségek nélkül. A Bluetooth 5.0 technológia stabil kapcsolatot biztosít interferencia nélkül, és a 13 milliméteres meghajtók lenyűgöző hangminőséget nyújtanak, lehetővé téve, hogy új dimenzióit fedezze fel a zenének. Az intuitív érintőpadokkal teljes egészében irányíthatja a zenét, és a beépített mikrofonok szinte bármilyen körülmények között lehetővé teszik a beszélgetést.

Az álmai kényelme
Most bármilyen hosszú ideig hallgathatja a zenét anélkül, hogy aggódna a kellemetlenségek miatt! Rendkívül könnyű kialakításuknak köszönhetően - mindössze 4 g súlyúak, alig érezhető, hogy a fülben vannak. Ráadásul a fülhallgatók IP54 vízállósággal rendelkeznek, így szinte bármilyen körülmények között használhatók. Az HP-8030 intuitív érintőpaddal is rendelkezik a könnyű kezelés érdekében.

Akár 25 óra üzemidő
Aggódik, hogy a fülhallgatók túl gyorsan lemerülnek és megakadályozzák a zenelejátszást edzés vagy buszozás közben? Ne aggódjon! A fülhallgatók egyetlen töltéssel akár 5 órán át is bírják, és a mellékelt tokkal ezt az időt akár 25 órára is meghosszabbíthatja. Így akár egész nap is használhatja az Earbuds HP-8032-t problémamentesen! A fülhallgatók töltése sem tart sokáig. Körülbelül 1,5 óra múlva újra használatra készek lesznek.

Bluetooth technológia
Felejtse el az örökösen összegabalyodó kábeleket, és élvezze a korlátlan szabadságot a Bluetooth technológia révén! A Bluetooth 5.0 gyors, stabil jeltovábbítást biztosít akár 10 méteres hatótávolsággal. Felejtse el a késéseket és az interferenciát! A fülhallgatók párosítása nem lesz kihívás. Csak egyszer kell csatlakoztatnia őket az Ön által választott eszközhöz, és minden alkalommal automatikusan csatlakoznak, amikor kiveszi őket a tokból!

Hagyja, hogy lenyűgözze a hangminőség
Kedvenc dalai még soha nem szóltak jobban. A nagy, 13 milliméteres meghajtók kiváló HiFi hangminőséget biztosítanak. A valósághűen visszaadott és tökéletesen kiegyensúlyozott hang, valamint a részletek gazdagsága lehetővé teszi, hogy teljesen elmerüljön kedvenc dalai hangzásában.

A csomag tartalma:

-fülhallgatók

-töltőtok

-USB-C töltőkábel

-felhasználói kézikönyv

Gyártó: Mcdodo

Modell: HP-8030

Szín: Fehér

Meghajtók: 13 mm

Bluetooth verzió: 5.0

Hatótávolság: 10 m

Töltési idő: körülbelül 1,5 óra

Üzemidő: 5 óra + 20 óra (tokkal)

Akkumulátor kapacitás: 30 mAh / 5V x 2 (fülhallgatók) 320 mAh / 5A (töltőtok)

Töltő interfész: USB-C

Vízállóság: IP54

Méret: 58 x 49,5 x 24,5 mm

Anyag: PC + ABS

Kompatibilitás: iOS / Android / Windows

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett