Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002680325 Márka: Mcdodo

Earbuds TWS Mcdodo HP-2780 (Pink)


Cikkszám: HP-8032 | EAN/Vonalkód: 6921002680325 | Márka: Mcdodo

Earbuds TWS Mcdodo HP-2780 (Pink)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mcdodo TWS Earbuds HP-8032 (Pink) fülbe helyezhető fejhallgató.

Élvezze a fantasztikus hangminőséget és a páratlan kényelmet a Mcdodo fülhallgatóival! Az HP-8032 TWS fülhallgatók rendkívül könnyű és ergonómikus kialakítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen hallgathassa a zenét anélkül, hogy kellemetlenséget érezne. A Bluetooth 5.0 technológia stabil kapcsolatot biztosít interferencia nélkül, és a 13 milliméteres meghajtók lenyűgöző hangminőséget nyújtanak, lehetővé téve, hogy a zene új dimenzióit fedezze fel. Az intuitív érintőpanelek révén teljesen irányíthatja a zenéit, és a beépített mikrofonok lehetővé teszik, hogy szinte minden körülmények között beszélgethessen.

Az álmai kényelme
Mostantól annyi ideig hallgathat zenét, ameddig csak szeretne, anélkül, hogy aggódnia kellene a kellemetlenségek miatt! Az extrém könnyű kialakításának köszönhetően - csupán 4 g súlyú, szinte észre sem veszi, hogy a fülében van. Ráadásul a fülhallgatók IP54 vízállósággal rendelkeznek, így szinte minden körülmények között használhatja őket. Az HP-8032 szintén intuitív érintőpanellel rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében.

Akár 25 óra működési idő
Aggódik, hogy a fülhallgatók túl gyorsan lemerülnek, és megakadályozzák a zenehallgatást edzés közben vagy a buszon? Ne tegye! A fülhallgatók egyetlen töltéssel akár 5 órán át használhatóak, és a mellékelt tokkal ezt az időt akár 25 órára is meghosszabbíthatja. Ennek köszönhetően az HP-8032 fülhallgatókat akár egész nap is használhatja probléma nélkül! A fülhallgatók töltése sem vesz sok időt igénybe. Körülbelül 1,5 óra alatt készen állnak az újabb használatra.

Bluetooth technológia
Felejtse el az örökké összegabalyodott kábeleket, és élvezze a korlátlan szabadságot a Bluetooth technológia révén! A Bluetooth 5.0 gyors, stabil jelátvitelt biztosít, akár 10 méteres hatótávolsággal. Felejtse el a késéseket és az interferenciákat! A fülhallgatók párosítása nem jelenthet kihívást. Elég egyszer csatlakoztatni őket a választott eszközhöz, és minden alkalommal automatikusan csatlakoznak, amikor kiveszi őket a tokból!

Hagyja magát lenyűgözni a hangminőség által
A kedvenc dalai soha nem szólaltak meg jobban. A nagy, 13 milliméteres meghajtók kiváló Hi-Fi hangminőséget biztosítanak. A hűen visszaadott és tökéletesen kiegyensúlyozott hang, valamint a részletek gazdagsága lehetővé teszi, hogy teljesen elmerüljön a kedvenc dalai hangjaiban.

A készlet tartalma:

- fülhallgatók

- töltőtok

- USB-C töltőkábel

- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Mcdodo

Modell: HP-8032

Szín: Rózsaszín

Meghajtók: 13 mm

Bluetooth verzió: 5.0

Hatótávolság: 10 m

Töltési idő: körülbelül 1,5 óra

Működési idő: 5 óra + 20 óra (tokkal)

Akkumulátor kapacitása: 30 mAh / 5V x2 (fülhallgatók) 320 mAh / 5A (töltőtok)

Töltő interfész: USB-C

Vízállóság: IP54

Méretei: 58 x 49,5 x 24,5 mm

Anyag: PC + ABS

Kompatibilitás: iOS / Android / Windows

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett