Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237112057 Márka: JOYROOM

Earbuds TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 (lila)


Cikkszám: JR-DB2 Purple | EAN/Vonalkód: 6941237112057 | Márka: JOYROOM

Earbuds TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 (lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 Fülhallgató (lila)

Hallgassa kedvenc zenéit egy új módon. A fülhallgatók 6 milliméteres meghajtókkal rendelkeznek, így olyan részleteket is hallhat, amelyeket eddig nem tudott felismerni. Ráadásul a Bluetooth 5.3 megbízható kapcsolatot biztosít, és a széleskörű kompatibilitás lehetővé teszi, hogy különféle eszközökhöz csatlakoztassa a fülhallgatókat. A hosszú élettartamú akkumulátorok pedig akár 42 órás használatot garantálnak, és a beépített mikrofonok lehetővé teszik a telefonos beszélgetéseket.

Könnyű és kényelmes
Hallgasson hosszú időn keresztül kedvenc podcastjaira anélkül, hogy aggódnia kellene a fáradtság miatt. A fülhallgatók könnyű és ergonomikus kialakításukkal különböztetik meg magukat, így kényelmesen használhatók. Ezenkívül nem esnek ki a füléből, ami még nagyobb kényelmet biztosít.

Hosszú üzemidő
Nem kell aggódnia a hirtelen lemerült fülhallgatók miatt. A Jdots Series egyetlen töltéssel körülbelül 7 órán át játszanak zenét, és a töltőtok további 35 órás használatot biztosít. Ezenkívül 10 perc töltés lehetővé teszi a JR-DB2 használatát 1 órán keresztül, és teljes töltésük mindössze 1,5 órát vesz igénybe. A digitális kijelző pedig megmutatja az egyes fülhallgatók akkumulátor szintjét.

Megbízható Bluetooth kapcsolat
A fülhallgatók Bluetooth 5.3-on keresztül csatlakoznak az eszközéhez, ami gyors, stabil kapcsolatot jelent interferencia nélkül és alacsonyabb energiafogyasztással. Ráadásul a Jdots Series kompatibilis olyan rendszerekkel mint az Android, az iOS és a Windows. Sikeresen csatlakoztathatja őket okostelefonhoz, tablethez vagy laptophoz. Ezenkívül az alacsony késleltetés (65 ms) javítja az audió és videó szinkronizációt filmnézés és játék közben.

Magas minőségű hangzás
Merüljön el a zenében. A Joyroom fülhallgatók 6 mm-es meghajtókat és PU kompozit membránt használnak, ami széles frekvenciatartományt eredményez. Így részletgazdag és basszusban gazdag hangzást élvezhet. Fedezze fel újra kedvenc zenéit a Jdots Series-el.

Kényelmes telefonálás
Vasútállomás, bevásárlóközpont, buszmegálló - telefonáljon kényelmesen bárhol is van. A Jdots Series fülhallgatók zajcsökkentő mikrofonokkal vannak felszerelve, így biztos lehet benne, hogy a hívópartnere tisztán hallja Önt.

Gyártó: Joyroom

Modell: JR-DB2

Szín: lila

Bluetooth verzió: 5.3

Audio codec: AAC, SBC

Bluetooth protokollok: HSP, HFP, A2DP, AVRCP

Frekvencia válasz: 2402-2480 kHz

Akkumulátor kapacitás: fülhallgatók: 35 mAh (mindegyik), tok: 500 mAh

Impedancia: 16 Ω

Névleges teljesítmény: 2x 3 mW

Meghajtó átmérő: 6 mm

Üzemidő: Zenelejátszás: 7 h, telefonhívások: 5 h

Üzemidő a töltőtokkal: 42 h

Üzemidő készenléti módban: kb. 48 h

Töltési feszültség: fülhallgatók: 5V/200 mA, tok: 5V/1A

Töltőport: USB-C

Töltési idő: 1,5 h

Vízhatlanság: IP54

Anyag: ABS, PC

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett