Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237112040 Márka: JOYROOM

Earbuds TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 (fehér)


Cikkszám: JR-DB2 White | EAN/Vonalkód: 6941237112040 | Márka: JOYROOM

Earbuds TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 Fülhallgatók (fehér)

Hallgasd kedvenc zenéidet új módon. A fülhallgatók 6 milliméteres meghajtókkal rendelkeznek, így hallhatod az eddig elrejtett részleteket is. Ráadásul a Bluetooth 5.3 biztosítja a megbízható kapcsolatot, a széleskörű kompatibilitás pedig lehetővé teszi, hogy különféle eszközökhöz csatlakoztasd a fülhallgatókat. Tartós akkumulátoruk akár 42 órás használatot garantál, a beépített mikrofonok pedig lehetővé teszik a szabad telefonálást.

Kiváló hangminőség
Merülj el a zenében. A Joyroom fülhallgatók 6 mm-es meghajtókat és PU kompozit membránt használnak, amely széles frekvenciatartományt biztosít. Élvezheted a részletgazdag és basszusban gazdag hangzást. Fedezd fel újra kedvenc zenéidet a Jdots Series segítségével.

Kényelmesen telefonálhatsz
Vasútállomás, bevásárlóközpont, buszmegálló - kényelmesen telefonálhatsz bárhol is vagy. A Jdots Series fülhallgatók zajszűrő mikrofonokkal rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, hogy a hívó fél tisztán hall téged.

Megbízható Bluetooth kapcsolat
A fülhallgatók Bluetooth 5.3-on keresztül csatlakoznak az eszközödhöz, ami gyors, stabil kapcsolatot biztosít interferencia nélkül és alacsonyabb energiafogyasztással. A Jdots Series kompatibilis olyan rendszerekkel, mint az Android, iOS és Windows. Könnyedén csatlakoztathatod őket okostelefonhoz, tablethez vagy laptophoz. Ráadásul az alacsony késleltetés (65 ms) javítja az audio és video szinkronizációját filmnézés és játék közben.

Könnyű és kényelmes
Hallgasd kedvenc podcastjaidat hosszú ideig és ne aggódj a fáradtság miatt. A fülhallgatók könnyű és ergonomikus kialakítással rendelkeznek, így kényelmesen használhatod őket. Ráadásul nem esnek ki a füledből, ami még nagyobb kényelmet nyújt.

Hosszú üzemidő
Ne aggódj a hirtelen lemerült fülhallgatók miatt. A Jdots Series egyetlen töltéssel körülbelül 7 órán keresztül játszik zenét, és a töltőtok további 35 órás használatot biztosít. Ezen felül 10 perc töltés 1 óra használatot tesz lehetővé, és mindössze 1,5 órára van szükség a teljes feltöltéshez. Ezen felül egy digitális kijelző tájékoztat a fülhallgató akkumulátorának szintjéről.

Gyártó: Joyroom

Modell: JR-DB2

Szín: fehér

Bluetooth verzió: 5.3

Audio kodek: AAC, SBC

Bluetooth protokollok: HSP, HFP, A2DP, AVRCP

Frekvencia válasz: 2402-2480 kHz

Akkumulátor kapacitás: fülhallgatók: 35 mAh (db), tok: 500 mAh

Impedancia: 16 Ω

Névleges teljesítmény: 2x 3 mW

Meghajtó átmérő: 6 mm

Működési idő: Zenelejátszás: 7 óra, telefonhívások: 5 óra

Működési idő töltőtokkal: 42 óra

Készenléti idő: kb. 48 óra

Töltési feszültség: fülhallgatók: 5V/200 mA, tok: 5V/1A

Töltési port: USB-C

Töltési idő: 1,5 óra

Vízállóság: IP54

Anyag: ABS, PC

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett