Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664935011 Márka: HAYLOU

Earbuds TWS Haylou X1 Plus (kék)


Cikkszám: X1 Plus Blue | EAN/Vonalkód: 6971664935011 | Márka: HAYLOU

Earbuds TWS Haylou X1 Plus (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Haylou X1 Plus fejhallgató (kék)

A TWS Haylou X1 Plus fejhallgatók a legkorszerűbb technológiát, kényelmet és stílust kombinálják, hogy még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfeleljenek, legyél akár a zene, a filmek vagy a számítógépes játékok ismerője. Válaszd a magas funkcionalitást és a maximális kényelmet a Haylou X1 Plus segítségével.

Kivételes hangminőség és erőteljes basszus
A TWS Haylou X1 Plus fejhallgatók 12 mm-es meghajtókkal rendelkeznek, amelyek mély basszust és kristálytiszta zenét biztosítanak. Minden hangtartomány a legnagyobb precizitással van reprodukálva, így a zenei műfajtól függetlenül élvezheted a nagyszerű hangzást. Ezenkívül a dedikált HAYLOU Sound App lehetővé teszi a fejhallgatók személyre szabását igényeid szerint. Beállíthatod az alacsony késleltetésű módot, visszaállíthatod a beállításokat, kiválaszthatod a különböző hangszínszabályzó módokat és még sok minden mást, hogy a fejhallgatók tökéletesen illeszkedjenek életstílusodhoz.

Korszerű technológia
A legújabb Bluetooth 5.4 technológiával a fejhallgatók jobb hangátvitelt, stabil és sima csatlakozást, valamint alacsony energiafogyasztást kínálnak. Az eszközökhöz való egyszerű és gyors csatlakozás rendkívül kényelmessé teszi a Haylou X1 Plus használatát, és a Fast Connection technológiának köszönhetően az audio késleltetése mindössze 0,065 másodperc, ami ideális választás a játékosok számára. Minden mozdulat szinkronizálva van a hanggal valós időben, így teljes körű játékélményt biztosít.

Könnyű és kényelmes
A fejhallgatók és a töltőtok kicsi és elegáns kialakítása ideális a mindennapi használatra. Egy fülhallgató mindössze 3,8 grammot nyom, így nem kell aggódnod a kényelmetlenség miatt, még órákig tartó használat esetén sem. A tok minimalista és stílusos kialakítása tökéletes az utazáshoz, és megbízható töltést és esztétikát biztosít. Mostantól egész nap élvezheted kedvenc zenéid.

Fejlett zajszűrés
A fejhallgatók 4 beépített mikrofonnal rendelkeznek és ANS technológiát kínálnak, amely kiszűri a háttérzajt. Ez biztosítja, hogy a telefonhívások tiszta és éles hangzásúak legyenek, és úgy érezheted, mintha a beszélgetés közvetlenül melletted zajlana. Ez azt jelenti, hogy bármikor, bárhol beszélhetsz, anélkül, hogy aggódnod kellene a rossz beszélgetési minőség miatt.

Mono és sztereó módok és erőteljes akkumulátor
A Haylou X1 Plus két használati módot kínál - mono és sztereó, lehetővé téve a hallgatási preferenciák testreszabását. Ezenkívül a fejhallgatók teljes feltöltése akár 6 órás folyamatos zenehallgatást biztosít, a töltőtok pedig további 24 órával hosszabbítja meg az üzemidőt. A tok USB-C porttal van felszerelve a kényelmes és gyors töltés érdekében. Nem kell aggódnod a hirtelen akkumulátorlemerülés miatt.

Intuitív érintésvezérlés
A Haylou X1 Plus fejhallgatók intuitív érintésvezérlést kínálnak, így egyszerűen fogadhatsz és elutasíthatsz hívásokat, játszhatsz le és állíthatsz meg zenéket, valamint indíthatod el a hangasszisztenst anélkül, hogy ki kellene venned a telefonod. Ezek a funkciók maximális kényelmet biztosítanak a mindennapi életben.

A csomag tartalma:
- fejhallgatók
- töltőtok
- töltőkábel
- felhasználói kézikönyv


Gyártó: Haylou
Modell: X1 Plus
Meghajtók: 12 mm
Csatlakozás: Bluetooth 5.4
Tömeg: 3.8g (egy fülhallgató), 95g (töltőtokkal együtt)
Méret: 47.5mm x 50.8mm (töltőtok), 17.9mm x 31.5mm (fülhallgató)
Beépített mikrofonok száma: 4
Akkumulátor kapacitása: 6 óra (töltőtok nélkül), 24 óra (töltőtokkal)
A fülhallgatók akkumulátor kapacitása: 35mAh (egy fülhallgató)
A töltőtok akkumulátor kapacitása: 300mAh
Töltési idő a fülhallgatók esetén: körülbelül 1.5 óra
Töltési idő a töltőtok esetén: körülbelül 2 óra
Módok: mono és sztereó
Dedikált alkalmazás: HAYLOU Sound App
Hang késleltetés: 0.065 s
Töltő port: USB-C
Hangkódolók: AAC/SBC
Szín: kék

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett