Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913041727 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Yolo elegáns tok ökológiai bőrből Samsung Galaxy A13 5G piros


Cikkszám: Dux Ducis Yolo Samsung A13 5G Red | EAN/Vonalkód: 6934913041727 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Yolo elegáns tok ökológiai bőrből Samsung Galaxy A13 5G piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Yolo elegáns tok ökológiai bőrből A Yolo a Dux Ducis márka által tervezett elegáns telefontokok sorozata. A tok fő része egy rugalmas TPU burkolat, amely kíméletes a telefonhoz, és megakadályozza a karcolások kialakulását a házon. A következő egy merev fedél, amely erősíti a rugalmas burkolatot. Ezenkívül egy fémes bevonattal van ellátva, amely polírozott fémként ragyog. Az utolsó réteg festett ökológiai bőrből készült. Mindezek az elemek alkotják a Dux Ducis Yolo tok luxus megjelenését.

Védje telefonját a sérülésektől Tok vásárlása alapvető, amikor telefont vesz. Egy jó tok képes csökkenteni a telefon sérülésének kockázatát egy esés után. Ezért érdemes beszerezni egy Dux Ducis Yolo tokot, amely rugalmas burkolata eloszlatja az ütési energiát a felületén, a képernyő körüli emelt élek pedig megvédik annak felületét a karcolásoktól, amikor a telefont az asztalra helyezzük.

Kamera biztonsága A tok védi a kamera üvegét a karcolásoktól. A lencse a tok belsejébe rejtett és nem emelkedik ki a szélénél. Ennek köszönhetően nincs érintkezés a talajjal, amikor a telefon felfelé néz.

Tökéletes kivágások A tok gondosan kivágott lyukakkal rendelkezik, ahol a kamera, a hangszórók és a töltőcsatlakozó található. Minden pontosan illeszkedik az adott telefonmodellhez.

Erős fogás A tok oldalsó élein csúszásmentes betétek vannak, hogy a telefon jól illeszkedjen a kezébe.

Nyakpánt tartó A tokhoz nyakpántot lehet rögzíteni, hogy például nyakban vagy csuklón viselhesse a telefont.

Támogatás vezeték nélküli töltéshez A tok nem tartalmaz fém alkatrészeket. Nyugodtan használhatja a Qi vezeték nélküli töltőt anélkül, hogy levenné a tokot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett