Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913022566 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Ya szíj Apple Watch 42 / 44 / 45 / 49 mm (Fekete)


Cikkszám: DUX DUCIS iWatch Strap for 42/44/45/49mm Black | EAN/Vonalkód: 6934913022566 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Ya szíj Apple Watch 42 / 44 / 45 / 49 mm (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Ya szíj Apple Watch 42 / 44 / 45 / 49 mm (Fekete)

Elege van az unalmas szíjakból az Apple Watch-jához? Fedezze fel a Dux Ducis Ya szíjat, amely eleganciájával és páratlan minőségével tűnik ki. Ez a valódi borjúbőrből készült szíj a luxus és tartósság kombinációja, ami megfelel még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is. Precíz kidolgozása és innovatív mágneses csatja miatt a Dux Ducis Ya szíj kényelmes a mindennapi használat során. Ezen felül a szíj állítható, így tökéletesen illeszkedik minden csuklóhoz.

A Dux Ducis Ya szíj legfontosabb előnyei:
- Kényelmes viselést biztosít egész nap. A puha és finom borjúbőrből készült szíj nem okoz irritációt.
- Biztos rögzítést garantál az erős mágneses csatnak köszönhetően. A dupla mágnes és a konkáv-konvex kialakítás miatt a szíj biztonságosan rögzül.
- Tökéletesen illeszkedik minden csuklóra. A szíj teljes mértékben állítható, így pontosan beállítható a hosszúság.
- Védelem a sérülésekkel szemben precíz kidolgozással és pontos varrással. A dupla varrási módszer megakadályozza a szélek felhasadását.
- Könnyen felszerelhető az óraházra szerszámok nélkül. A precíz rozsdamentes acél kapcsok tökéletesen illeszkednek az óratokhoz.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Széria: Dux Ducis Ya
- Kompatibilitás: Apple Watch Ultra / 8 / 7 / 6 / 5 / 4 / 3 / 2 / 1 / SE (49 / 45 / 44 / 42 mm)
- Anyag: borjúbőr, műanyag
- Szín: fekete

Elegáns szíj valódi bőrből
A Dux Ducis Ya szíj Apple Watch-hoz maximális viselési kényelmet biztosít. Az első osztályú borjúbőr használatának köszönhetően a szíj puha és finom, ami hosszú távú viselés esetén sem okoz irritációt. Ez a bőr természetes fényével eleganciát és presztízst kölcsönöz. Ezen felül az anyag légáteresztő, így a csuklóbőr egész nap száraz és friss marad.

Beépített mágneses csat
A Dux Ducis Ya szíj egyik fő előnye az innovatív mágneses csat. Az erős mágnesek biztonságosan tartják a szíjat, kiküszöbölve a véletlen kikapcsolás kockázatát. A konkáv-konvex kialakítás is növeli a rögzítés biztonságát. A csat rendkívül könnyen használható is.

Tökéletes illeszkedés minden csuklóra
A csukló méretétől függetlenül könnyen beállítható a Dux Ducis Ya szíj hosszúsága. Az ilyen rugalmasság a beállításban nemcsak kényelmet biztosít, hanem esztétikus megjelenést is nyújt - az óra mindig elegáns és arányos lesz. Az állítómechanizmus egyszerű és intuitív.

Precíz kidolgozás
A Dux Ducis Ya szíj különleges figyelmet fordít a részletekre. A precíz kidolgozás és a dupla varrási módszer nemcsak esztétikus megjelenést, de tartósságot is biztosít. Ez a varrási módszer megakadályozza a szélek felhasadását. Ezenkívül az ismételt szélcsiszolási folyamat simává és kellemes tapintásúvá teszi a szíjat.

Könnyű felszerelés és szétszerelés szerszámok nélkül
A precízen kialakított rozsdamentes acél csatlakozóknak köszönhetően a Dux Ducis Ya szíj könnyen felszerelhető és szétszerelhető további szerszámok használata nélkül. Ezek a kapcsok tökéletesen illeszkednek az óraházhoz, biztosítva a stabilitást és biztonságos rögzítést. A szíj cseréje így gyors és problémamentes.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett