Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913029572 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case SKIN X PRO kompatibilis MagSafe-fel IPHONE 13 / 14 kék tok


| EAN/Vonalkód: 6934913029572 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case SKIN X PRO kompatibilis MagSafe-fel IPHONE 13 / 14 kék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Skin X Pro egy mágneses fliptok ökológiai bőrből, MagSafe technológiával kompatibilis. A stílusos és funkcionális borító hatékonyan védi az okostelefont minden oldalról, és belül praktikus rekeszeket tartalmaz hitelkártyákhoz vagy dokumentumokhoz. Ezenkívül az integrált gombok és a pontos kivágások garantálják a könnyű hozzáférést minden porthoz, míg a mágneses zár védi a képernyőt a véletlen kinyílástól.

A Dux Ducis Skin X Pro tok modern dizájnja tökéletesen illeszkedik bármilyen helyzethez. Az univerzális, elegáns kialakítás hangsúlyozza az okostelefon esztétikáját, miközben egyedi karaktert ad neki. A MagSafe technológiával való kompatibilitásnak köszönhetően a tok lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését a tok eltávolítása nélkül. Ezenkívül csatlakoztathat hozzá egy mágneses pénztárcát vagy akkumulátort, ami nagyban megkönnyíti a készülék napi használatát.

A Dux Ducis Skin X Pro tok a legnagyobb gondossággal készült. Az ökológiai bőr, amelyből készült, kellemes tapintású, és a belső TPU betét erősíti annak szerkezetét és védi az okostelefont a sérülésektől. A tok sima felülete ellenáll az ujjlenyomatoknak és zsíros foltoknak, így mindig makulátlanul néz ki. A tok átgondolt kialakítása praktikus rekeszeket is tartalmaz hitelkártyákhoz, dokumentumokhoz vagy bankjegyekhez. A szárny belső oldalán elhelyezett rekeszek lehetővé teszik a legfontosabb dolgok biztonságos tárolását, mindig kéznél tartva őket. A tok integrált gombjai blokkolják a homok vagy szennyeződés belépését a tok belsejébe, és a pontos kivágások biztosítják a könnyű hozzáférést minden porthoz. Ezenkívül a mágneses záras szárny biztosítja, hogy az okostelefon képernyője mindig biztonságban legyen, és ne nyíljon ki véletlenül.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Skin X Pro
Anyag: ökológiai bőr + PU, TPU + PC + PET
Kompatibilitás: iPhone (MagSafe)
További jellemzők: kártyazseb, mágneses zár

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett