Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913020982 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case SKIN PRO for SAMSUNG A55 blue tok


| EAN/Vonalkód: 6934913020982 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case SKIN PRO for SAMSUNG A55 blue tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Skin Pro fliptok elegáns és védelmet nyújt okostelefonjához. Kiváló minőségű ökológiai bőrből készült, amely teljes körű védelmet biztosít a készülék számára, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz. A tok állvány funkcióval, praktikus kártyazsebbel, integrált gombokkal és precíz kivágásokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a portokhoz való hozzáférést.

A Dux Ducis Skin Pro az eleganciáról szól. A stílusos dizájn minden helyzetben megállja a helyét, legyen szó üzleti találkozóról vagy egy egyszerű baráti beszélgetésről. A bőr befejezés luxus jelleget ad a terméknek, kihangsúlyozva annak modernitását. A Dux Ducis Skin Pro tok kellemes tapintású ökológiai bőrből készült, belsejében pedig ütésálló TPU borítással rendelkezik. Ez az anyagkombináció tartóssá teszi a tokot, amely tökéletesen védi a telefont a sérülésektől.

A teljes körű okostelefon-védelem további előnye a toknak. A tok zárt kialakítása minden oldalról védi a telefont, biztosítva annak biztonságát még leejtés esetén is. A Dux Ducis Skin Pro tok állvány funkcióval is rendelkezik, amely rendkívül praktikus. Könnyen összecsukható kényelmes állvánnyá – ideális filmnézéshez vagy fényképek megtekintéséhez. Egy további kényelmi funkció a praktikus zseb, amelyben hitelkártya, névjegykártya vagy személyi igazolvány helyezhető el. Az integrált gombok megvédik a készüléket a szennyeződéstől, a precíz kivágások pedig biztosítják a szükséges portokhoz való könnyű hozzáférést.

Specifikáció:
Model: Dux Ducis Skin Pro
Anyag: ökológiai bőr + TPU
További jellemzők: kártyazseb, állvány funkció

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett