Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913021729 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case SKIN PRO for SAMSUNG A25 5G blue tok


| EAN/Vonalkód: 6934913021729 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case SKIN PRO for SAMSUNG A25 5G blue tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns Dux Ducis Skin Pro fliptok tökéletes kombinációja a stílusnak és védelemnek okostelefonja számára. Kiváló minőségű ökológiai bőrből készült, teljes védelmet biztosít a készülék számára, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz. A tok állványfunkcióval, praktikus kártyazsebbel, integrált gombokkal és precíz kivágásokkal rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében a portokhoz.

A Dux Ducis Skin Pro a kifinomultság jegyében készült. A stílusos dizájn minden helyzetben megállja a helyét, legyen szó üzleti találkozóról vagy egy egyszerű baráti beszélgetésről. A bőr borítás luxus jelleget ad a terméknek, hangsúlyozva annak modernitását. A Dux Ducis Skin Pro tok kellemes tapintású ökológiai bőrből készült, belsejében pedig ütésálló TPU borítás található. Ez az anyagkombináció teszi a tokot tartóssá és megbízhatóvá, tökéletesen védve a telefont a sérülésektől.

A teljes okostelefon védelem egy újabb előnye a toknek. A zárt kialakítású borító minden oldalról védi a telefont, biztosítva annak biztonságát még esés esetén is. A Dux Ducis Skin Pro tok állványfunkcióval is rendelkezik, ami rendkívül praktikus. Könnyedén összehajtható egy kényelmes állvánnyá – ideális filmnézéshez vagy fényképek megtekintéséhez. További kényelmet jelent a praktikus zseb egy hitelkártya, névjegykártya vagy személyi igazolvány számára. Az integrált gombok védik a készüléket a szennyeződésektől, a precíz kivágások pedig garantálják a könnyű hozzáférést minden szükséges porthoz.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Skin Pro
Anyag: ökológiai bőr + TPU
További jellemzők: kártyazseb, állványfunkció

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett