Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913021835 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case HIVO Samsung S24 Plus piros tok


| EAN/Vonalkód: 6934913021835 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case HIVO Samsung S24 Plus piros tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Dux Ducis Hivo Flip Leather Case belső zsebbel rendelkezik kártyák, dokumentumok vagy pénz számára, amelyek RFID jelet blokkoló bevonattal vannak ellátva. Állványként is funkcionál, és praktikus zsebekkel rendelkezik kártyák és pénz számára.

A Dux Ducis Hivo tok az elegancia és a gyakorlatiasság tökéletes kombinációja. Stílusos kialakítása bármilyen helyzetben megállja a helyét, legyen szó üzleti találkozóról vagy egyszerű társasági összejövetelekről. A tok belseje RFID jelet blokkoló anyaggal van felszerelve, további biztonságot nyújtva a bankkártyák számára. A rejtett terminál zsebhez vagy táskához való közelítése már nem fenyegeti pénzügyi biztonságát.

A Dux Ducis Hivo tok erősségét és tartósságát a kellemes tapintású természetes bőr és a sokkálló TPU borító biztosítja, így a telefon minden oldalról védve van. Az enyhén megemelt élek további védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának. A tok állvány funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy összehajtva kényelmes helyet teremtsen filmek nézésére vagy fényképek megtekintésére. A belső fedél praktikus zsebekkel rendelkezik hitelkártyák, személyazonosító kártyák vagy bankjegyek számára. Ezenkívül a precíz kivágások biztosítják a könnyű hozzáférést az összes szükséges porthoz.

A Dux Ducis Hivo nem csak egy tok, hanem egy ízléses kiegészítő is. A csomagban a tok mellett egy hozzáillő kulcstartó is megtalálható.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Hivo
Anyaga: TPU + természetes bőr
További jellemzők: kártyazseb, állvány funkció, pénztárca, RFID blokkolás, kulcstartó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett