Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913025550 Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case HIVO iPhone 15 Pro piros tok


| EAN/Vonalkód: 6934913025550 | Márka: DUX DUCIS

DUX DUCIS wallet case HIVO iPhone 15 Pro piros tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Hivo Flip Bőr Tok. Belső zsebbel rendelkezik kártyák, dokumentumok vagy pénz számára, mely RF-jel blokkoló bevonattal van ellátva. Állványként funkcionál, praktikus zsebekkel kártyák és pénz számára.

A Dux Ducis Hivo tok az elegancia és a praktikusság kombinációja. Stílusos kialakítása bármilyen helyzetben megállja a helyét, legyen az üzleti találkozó vagy egyszerű baráti összejövetelek. A tok belső része RFID-jel blokkoló anyaggal van felszerelve, ami extra biztonságot nyújt a fizetési kártyák számára. A rejtett terminál közelítése a zsebhez vagy táskához, ahol a telefont hordja, többé nem jelent veszélyt pénzügyi biztonságára.

A Dux Ducis Hivo tok jellemzői között szerepel az erő és a tartósság. Kellemes tapintású természetes bőrből készült, és ütésálló TPU burkolattal van támogatva, ezáltal minden oldalról védi a telefont. Finoman emelt élek további védelmet nyújtanak a kijelző és a kamera lencséje számára. A tok állvány funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kényelmes helyet alakítson ki filmek nézéséhez vagy fényképek megtekintéséhez. A fedél belsejében praktikus zsebek találhatók hitelkártyák, személyi igazolványok vagy bankjegyek számára. Ezen kívül a pontos kivágások garantálják a könnyű hozzáférést minden szükséges porthoz. A Dux Ducis Hivo nem csak egy tok, hanem egy ízléses kiegészítő is. A készletben a tokkal együtt egy hozzáillő kulcstartó is található.

Specifikáció:
Modell: Dux Ducis Hivo
Anyaga: TPU + természetes bőr
További jellemzők: kártyazseb, állvány funkció, pénztárca, RFID blokkolás, kulcstartó

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett