Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934913006184 Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Toby fliptok és állvány iPad Pro 11" 2024 - fekete tok


Cikkszám: DUX DUCIS iPad Pro 11?2024?TOBY BLACK | EAN/Vonalkód: 6934913006184 | Márka: DUX DUCIS

Dux Ducis Toby fliptok és állvány iPad Pro 11" 2024 - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

6440 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dux Ducis Toby fliptok és állvány iPad Pro 11" 2024 - fekete

Szeretnéd a legtöbbet kihozni táblagépedből? Válaszd a Dux Ducis Toby fliptokot. A smart sleep funkció révén kíméli az akkumulátort, míg a légelvezető rendszer megakadályozza a táblagép túlmelegedését még intenzív használat során is. A tok speciális tárolórekeszt is biztosít a stylus számára, mely könnyű hozzáférést biztosít bármikor. Az állvány funkció lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezd a táblagépet filmnézéshez vagy fényképnézegetéshez, és az emelt élek és precíz kivágások garantálják a teljes védelmet.

Specifikáció:
- Márka: Dux Ducis
- Sorozat: Dux Ducis Toby
- Kompatibilitás: iPad Pro 11" (2024)
- További jellemzők: állvánnyal, smart sleep funkcióval
- Anyag: öko-bőr, TPU
- Szín: fekete

A Dux Ducis Toby fliptok legfontosabb előnyei:
- A smart sleep funkciónak köszönhetően a táblagép automatikusan alvó módba kerül. A Dux Ducis Toby fliptok aktiválja ezt a funkciót minden alkalommal, amikor bezárod a tokot.
- A légelvezető rendszer biztosítja, hogy a táblagép ne melegedjen túl még hosszabb használat után sem. Speciális szellőzőlyukak hatékonyan vezetik el a hőt.
- Mindig kéznél van a stylus, használatra készen. A tokban található egy stylus tároló, ami megkönnyíti a tárolást.
- Kényelmes állvánnyá alakítható, lehetővé téve a filmnézést. Háromszögletű kialakítás biztosítja a táblagép stabilitását.
- Védi a kamerát és a kijelzőt a sérülések ellen. Precízen illesztett nyílások lehetővé teszik az összes funkció könnyű elérését, miközben védik a táblagép legérzékenyebb részeit a karcolódástól.

Energiatakarékosság a smart sleep funkciónak köszönhetően
A Dux Ducis Toby fliptok nemcsak stílusos kiegészítő, hanem praktikus megoldás is. A beépített smart sleep funkció automatikusan alvó módba kapcsolja a táblagépet, amikor bezárod a tokot, ezzel jelentősen megnövelve az akkumulátor élettartamát. Nem kell többé aggódnod, hogy elfelejted kikapcsolni az eszközt.

Táblagép túlmelegedés elleni védelem
A Dux Ducis Toby fliptok légelvezető rendszere megakadályozza a táblagép túlmelegedését még intenzív használat esetén is. A speciális szellőzőlyukak hatékonyan vezetik el a hőt, biztosítva az eszköz stabil és biztonságos működését. Ez különösen fontos, amikor hosszú ideig használod az erőforrás-igényes alkalmazásokat.

Kényelmes stylus tárolás
A Dux Ducis Toby fliptokot olyan felhasználók számára tervezték, akik értékelik a funkcionalitást és a rendezettséget. A beépített stylus tároló lehetővé teszi ezen kiegészítő könnyű tárolását, különösen hasznos azok számára, akik gyakran használják a stylust. Így mindig kéznél van, készen a használatra, anélkül hogy elveszne.

Kényelmes nézés az állvány funkciónak köszönhetően
A Dux Ducis Toby fliptok állvány funkciója lehetővé teszi a táblagép kényelmes elhelyezését háromszög alakban, ami ideális filmnézéshez vagy fényképnézegetéshez. Ez a funkció biztosítja a stabilitást és a kényelmes használatot, megszüntetve a hosszú ideig tartó kézbentartás szükségességét.

Biztonságos védelem emelt élekkel
A Dux Ducis Toby fliptok emelt élei és precíz kivágásai garantálják a táblagép védelmét. Védik mind a kamerát, mind a kijelzőt a potenciális károktól, amelyek véletlen esésből vagy ütődésből eredhetnek. A precízen illesztett nyílások lehetővé teszik az összes port és gomb könnyű elérését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett